Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe u uw pc gebruiken als een draadloze router
Computers met een draadloze kaart kan verdubbelen als een router . Kleine draadloze netwerken zal net zo goed werken met een computer als router . Grotere netwerken vereisen echter een traditionele draadloze router . De meeste computers hebben een draadloze kaart ingebouwd Als niet , draadloze kaart en adapters zijn minder duur dan een draadloze router . Wat je
draadloze kaart of adapter
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer een draadloze adapter , indien nodig. Plaats de cd met de software te installeren . Steek de draadloze adapter in een vrije USB -sleuf wanneer daarom wordt gevraagd . Herstart de computer na de installatie . Kopen van 2

Opzetten van een nieuw netwerk op de draadloze router computer . Voor Windows , gaat u naar ' Start ', ' Configuratiescherm ' en ' Netwerkverbindingen . " ( Mogelijk moet u het Configuratiescherm te wijzigen in "Classic " op de linkerkant van het scherm om te zien " Netwerkverbindingen . " Klik met de rechtermuisknop " Wireless Network Connection " en selecteer "Eigenschappen . " Klik op het tabblad " Wireless Networks " . Klik " add" om een ​​nieuw netwerk toe te voegen . Typ een naam in het "Network Name ( SSID ) " box . Kies "Open" voor de " Network Authentication " en " WEP " voor " data Encryption . " Typ een 13 cijferige wachtwoord in het wachtwoord tekstvak . Vink het vakje aan naast " Dit is een computer naar computer ( ad - hoc ) netwerk . " Klik op ' Ok ' om te voltooien . Stel het scherm Network Connections niet verlaten .
3

inschakelen ICS of Internet Connection Sharing op de router computer . rechtermuisknop op de verbinding die u gebruikt voor het internet . bijvoorbeeld, als u breedband gebruikt , de verbinding kan worden benoemd op basis van uw internetprovider of de naam " Local Area Connection . " Kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad " Geavanceerd " en vink het vakje aan ICS inschakelt . Kies " Draadloze verbinding " zoals uw type uit het drop down menu -verbinding . Klik op "Apply " en " Ok" om te voltooien .
4

Enable andere computers toegang tot de draadloze router computer network.On een computer met een draadloze kaart , dubbelklikt u op het pictogram voor draadloze netwerken in de kennisgeving lade . Er zou al een melding zeepbel zodra het draadloze netwerk wordt gemaakt . Kies de netwerknaam gemaakt in stap 2 en druk op " Connect ". Voer de netwerksleutel tweemaal te verbinden .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe Security Settings uitschak…
·Hoe Security In een Wireless D…
·Hoe kan ik Identiteitscontrole…
·Hoe maak je Bereik van een WiF…
·Hoe het opzetten van Dell Wi -…
·Hoe om te weten of iemand gebr…
·Hoe kan ik een draadloze verbi…
·Hoe de Wireless Security Passw…
·Hoe te UPNP op Linksys 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De snelste manier om bestanden te migrer…
·Hoe maak je een klaslokaal netwerk isole…
·Hoe je WEP uitschakelen voor de 2Wire Ga…
·Waarom een ​​firewall en een proxy serve…
·Hoe maak je een toren Uitvoeren als NAS 
·Waarom is mijn Exchange Server versturen…
·Hoe Set Up een WRT54GS als Repeater 
·Hoe je op afstand bestanden in Windows T…
·Wat is Peer to Peer protocol ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com