Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe Set Up een WRT54GS als Repeater
Door het accepteren en opnieuw uit te zenden van het draadloze signaal van een primaire router , een repeater brug kunt u effectief uit te breiden het bereik van uw draadloze netwerk . U kunt de Linksys WRT54GS router te veranderen in een repeater brug door het resetten van de router , het bijwerken van de firmware , het instellen van een statisch IP-adres van uw computer , het wijzigen van de instellingen van de router dan resetten van de computer IP -adres . Deze taak kan complex en tijdrovend zijn, maar gevorderde gebruikers moet het eens proberen . Wat je nodig hebt
DD - WRT firmware
Toon Meer Aanwijzingen
Reset Router
1

Steek de voedingsadapter in de secundaire WRT54GS en in een stopcontact . kopen van 2

Druk op de "Reset" knop aan de achterkant van de router met behulp van de punt van een scherp voorwerp , zoals een pen of potlood . Houd gedurende ongeveer 30 seconden .
3

Haal de voedingsadapter van de router . Houd de knop "Reset " houden gedurende ongeveer 30 seconden .
4

Steek de voedingsadapter terug in de router . Houd de knop "Reset " houden gedurende ongeveer 30 seconden . Laat de knop "Reset " .
Firmware updaten
5

Open uw browser en download de " DD - WRT " firmware -pakket ( zie bronnen ) . Sla het bestand op uw bureaublad .

Input " 192.168.1.1 " in uw adresbalk en druk op 6 " Enter ". De configuratiepagina router wordt geopend in uw browser .

Klik op de tab "Administratie" aan de bovenkant van de pagina 7 selecteer dan de " Firmware Upgrade " tab submenu onder dat .
< br > 8

Klik op de knop "Bladeren" en navigeer naar de " DD - WRT " bestand dat u zojuist hebt gedownload naar het bureaublad .

Klik 9 " Upgrade ". Hoeft de router niet onderbreken terwijl de nieuwe firmware installeert . Wacht vijf minuten , daarna de router weer resetten ( zie de paragraaf "Reset Router " in dit artikel ) .
Stel statisch IP-adres
10

Sluit de secundaire WRT54GS router aan op de computer met een Ethernet -kabel .
11

Klik op "Start " en klik op " Configuratiescherm ". Dubbelklik op " Netwerk en internet", selecteer " Network and Sharing Center . " Markeer uw actieve netwerkverbinding in en druk op ' Enter '. Er verschijnt een dialoogvenster .
12

Klik op de knop "Eigenschappen " . Een nieuw dialoogvenster

Highlight " Internet Protocol ( TCP /IP ) " 13 verschijnen . En klik op 'Eigenschappen'. Een nieuw dialoogvenster verschijnt .
14

Selecteer de optie voor " Gebruik het volgende IP -adres " en voer de volgende waarden voor het " IP-adres ", " Subnet mask " en "Default gateway " respectievelijk in deze velden :

192.168.1.9

255.255.255.0

192.168.1.1


Klik op "OK " om de nieuwe instellingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten dozen .
Change Router Settings
15

Open uw browser , ingang " 192.168.1.1 " in uw adresbalk en druk op ' Enter '. De configuratiepagina router wordt geopend in uw browser .
16

Klik op het tabblad " Setup" aan de bovenkant van de pagina , selecteer dan de " Setup Basic " tab submenu onder dat .

17

Klik op de " Connection Type " drop - down box en selecteer " Uitgeschakeld. " Selecteer "Uitschakelen " voor de optie " STP " . Selecteer "Uitschakelen " voor de optie " DHCP-server " . Input " 192.168.1.1 " als de "Local DNS . " Voer de volgende waarden voor het "IP-adres ", " Subnet Mask " en " " velden Standaard gateway : 192.168.1.2

255.255.255.0


192.168.1.1 < br >

Klik op "Opslaan" onderaan de pagina .
18

Klik op het tabblad " Wireless " aan de bovenkant van de pagina en selecteer de " Basic Settings " tab submenu onder dat .
19

Klik op de " Wireless Mode" drop- down box en selecteer " Repeater Bridge . " Klik op de " Wireless Network Mode" drop- down box en selecteer dezelfde instelling als uw primaire router (als je primaire router maakt gebruik van " Mixed " signalen , kies dan "Gemengd " voor de secundaire router ook) . Voer de naam van het primaire draadloze netwerk in de " Naam draadloos netwerk ( SSID ) " veld . Klik op "Opslaan " onderaan de pagina .
20

Scroll naar beneden naar de "Interface Virtual " sectie van de pagina en klik op de knop "Toevoegen" . De virtuele interface opties verschijnen .

Input " Bridge" 21 in de " Naam draadloos netwerk ( SSID ) " veld . Selecteer de optie " Enable " optie voor " Wireless SSID Broadcast . " Selecteer " Disable " voor " AP-isolatie . " Selecteer " bridged " voor de instelling " Network Configuration " . Klik op "Opslaan " onderaan de pagina .
22

Klik op de "Security Wireless " tab submenu boven aan de pagina .
23

Selecteer " WPA Personal " als de " instelling Security Mode " . Voer dezelfde waarden in de " WPA Algorithms , " " WPA Shared Key " en " Key Renewal Interval ' velden als primaire router . Bijvoorbeeld, als uw primaire router key vernieuwing interval was " 3600 " moet je dus " 3600 . " Klik op "Opslaan " onderaan de pagina .

Klik 24 op het tabblad " Setup" aan de bovenkant van de pagina , selecteer dan de "Advanced Routing " tab submenu onder dat . < br >
25

Kies " Router " voor het gedeelte " Operating Mode " .
26

Klik op het tabblad 'Beveiliging' aan de bovenkant van de pagina , selecteer dan de " Firewall "sub - menu tabblad onder dat .
27

Verwijder de vinkjes naast alle opties , behalve de " Filter Multicast . " Selecteer " Disable " voor " SPI Firewall . " Klik op "Opslaan " onderaan de pagina .
28

Haal de router gedurende ongeveer 30 seconden en sluit het netsnoer opnieuw in de secundaire router kan nu ontvangen signalen van de primaire router als repeater .
29

Access " TCP /IP " eigenschappen van de computer weer ( zie de " Static IP-adres instellen " in dit artikel ) en selecteer " automatisch een IP -adres . " Klik op " OK " om de instellingen op te slaan .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een Slingbox Reset…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe Security Settings een Wire…
·Hoe maak je een WPA- wachtwoor…
·Wat is Wireless Fidelity ? 
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe te NetGear WPN824v2 Instal…
·Hoe Hook Up een niet- AT & T R…
·Hoe de SNR vergroten van een d…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Computer bandbreedte berekenen met M…
·Hoe te Stranded Wire gebruiken op een Pu…
·Hoe te blokkeren van een Wireless LAN 
·Gebruikershandleiding voor de Targus sne…
·Hoe kan ik een laptop configureren Als e…
·Hoe om bestanden tussen thuis Network Co…
·Hoe kan ik een IP-adres gebruiken Zoek D…
·Hoe de Instellingen op een Linksys Modem…
·Wat is de functie van de Active Monitor …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com