Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe doet u mee de Winx Club
Winx Club is een geanimeerde kinderrechten serie gemaakt door Iginio Straffi , die is een regisseur , producer en oprichter van Rainbow Media . De show begon in 2004 en is uitgezonden op meer dan 100 tv-stations over de hele wereld . De hoofdpersoon is een jong meisje genaamd Bloom die ontdekt dat ze is eigenlijk een fee met speciale krachten . Ze sluit zich aan andere feeën in een school genaamd Alfea en vormt de Winx Club . Samen , de jonge feeën werken om kwade heksen en andere ongure personages vechten . Fans van de show kunnen lid worden van de Winx Club in de vorm van een online fan forum . Instructies
1

Open een Internet- browser en typ het adres http://www.winxclub.com in het URL- venster . De site homepage speelt een korte geanimeerde clip over de Winx Club feeën . Aan de linkerkant van het scherm is er een venster waarin lid kan inloggen met hun e-mailadressen en wachtwoorden . Onder die prompt leest een link " Meld je . " Klik op deze link . Kopen van 2

Lees de kleine lettertjes . De Winx Club Gebruiksvoorwaarden verschijnt op uw scherm . Dit document informeert principe de belanghebbende dat de informatie die zij verstrekken , met inbegrip van hun naam , e-mailadres en eventuele andere vrijwillig gegevens kunnen worden gebruikt door Rainbow Media naar eigen inzicht . Het bevat ook een sectie waarschuwing ouders om altijd te controleren kinderen als ze online te beschermen tegen derden roofdieren zijn . Tot slot , Winx Club vereist leden die jonger zijn dan de leeftijd van 18 tot toestemming van een volwassene hebben voordat u zich inschrijft . Zodra u het document grondig heeft gelezen , klikt u op de knop "Accept" in de rechter - bovenhoek .
3

Vul het inschrijfformulier. De volgende pagina vraagt ​​om algemene informatie van de gebruiker . Deze gegevens omvatten een bijnaam , e-mailadres, wachtwoord , het land waar je afkomstig uit , je geslacht , je leeftijd en een ouder of e-mailadres voogd . Vul de tekstvakken met de bijbehorende gegevens in en klik op de knop met de tekst " Next . "

Toegang 4 van de Winx Club met een activeringscode die automatisch wordt verzonden naar zowel uw e-mailadres of de e-mail adres van de ouder of voogd u verstrekt . Controleer uw e-mail uw gebruikersnaam en activeringscode te halen , die de e- etiketten als "password . " Er zal ook een link te klikken om u terug naar de website van de Club Winx waar er zal een prompt vraagt ​​om uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn. Zodra u typt in dat de informatie in en klik op ' Log dan in " Je bent nu lid van de Winx Club .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Cookies Install 
·Hoe Bandbreedte Doorvoersnelhe…
·Verbinding maken met uw Xbox G…
·De beste Landelijk Internet-op…
·TCP /IP Vs . Named Pipes 
·Hoe de geschiedenis verwijdere…
·Hoe de beste Wireless Air Card…
·Hoe gratis WiFi Signalen Get 
·Verbinding maken met TELUS Met…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Mobile IP Voordelen 
·Hoe kan ik Identiteitscontrole een Netop…
·Hoe maak je een inbelmodem aan de slag o…
·Hoe de Proxy Server Load Balance 
·JVIS Vs . CISSP Tests 
·Kan weer invloed hebben Wi - Fi? 
·Het openen van een poort op de Linksys 
·Hoe maak je verbinding met een draadloze…
·Hoe u het IP-adres van een server zoeken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com