Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Het openen van een poort op de Linksys
Voor veel Internet- toepassingen , het openen van poorten --- ook wel port forwarding --- is niet nodig . De meeste applicaties gewoon toestemming om door de firewall nodig . Iedereen die is een fervent gamer , echter , heeft waarschijnlijk met havens, teneinde te openen voor een bepaald online spel om goed te functioneren . Het openen van poorten is niet hetzelfde als het toelaten van een applicatie door uw firewall . Zelfs wanneer uw firewall is uitgeschakeld , als de vereiste poorten niet worden geopend , zal de applicatie niet zoals verwacht . Dit onverwachte gedrag is meestal een communicatiefout of een misleidende firewall bericht . Toegang tot de router

Voor toegang tot de web - based configuratieprogramma in een Linksys router , open uw webbrowser . Het adres van de Linksys router is meestal 192.168.1.1 . Typ adres van de router in het adresveld en druk dan op " Enter " . Raadpleeg de handleiding voor uw specifieke Linksys router model als dat adres niet het webgebaseerde hulpprogramma openen . Als u nog niet eerder het opzetten van een gebruikersnaam en wachtwoord , gebruik de standaard om in te loggen Als u de standaard login gebruiken , laat het gebruikersnaam veld leeg en gebruik als wachtwoord admin . Eenmaal in het hulpprogramma , navigeer naar de " Applications and Gaming > Port Forwarding "-scherm . Het is op dit scherm , dat de poorten geopend kan worden voor uw toepassing .
Open Poorten

De documentatie bij de toepassing of spel installatie- instructies moeten de informatie die u nodig zo ver te bieden als wat poorten moeten worden geopend en wat die poort protocollen zijn . Weet poorten die onnodig zijn niet open . Open poorten zijn een gevaar voor de veiligheid . Met behulp van scansoftware , kunnen hackers op zoek naar open poorten en vervolgens exploiteren ze naar uw computer kwetsbaar voor aanvallen maken . Vasthouden aan de haven of de lijst met poorten die nodig zijn.
Port Range

Het kan zijn dat een aanvraag vereist dat u een reeks poorten te openen . Dit wordt bereikt op het " Applications and Gaming > Port Forwarding "-scherm . Typ een naam om uw aanvraag te identificeren en typ in het begin en het einde poortnummer . Als er slechts een poort gebruikt die nummer als het begin en het einde poortnummer . Selecteer uit de keuzelijst of die poort is Transmission Control Protocol ( TCP ) , User Datagram Protocol ( UDP ) of beide . Herhaal dit proces voor alle poortnummers of de haven bereiken die de toepassing vereist open te zijn .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe maak je een Hard - Wired L…
·Hoe Memory in een Cisco 1800 S…
·Hoe vindt u de Web -nummer op …
·Ik heb Connectiviteit Probleme…
·Toegang tot een WRT54G2 V1 Lin…
·Hoe de NAT Type voor een Netge…
·Dieren die gevonden kunnen wor…
·Hoe maak je een internet bandb…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te Energy Efficient Data Centers Imp…
·Snelste manier om Fileshare van de ene c…
·Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
·Wat is Monitormodus op Pix ? 
·Hoe te beheren BT Broadband 
·Hoe kan ik Windows Maak kennis met de US…
·Hoe te Websense Stop 
·Hoe maak je een WEP- wachtwoord voor een…
·Hoe maak je een tweede Linksys Router In…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com