Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Ik heb Connectiviteit Problemen Met Mijn 2Wire Modem
Een 2Wire modem kan elke computer aan te sluiten in uw huis of kantoor met het internet draadloos of via Ethernet-kabel , maar als onjuiste plaatsing of aangesloten , kan de modem geen toegang tot het internet . De modem zal niet werken als de adapter drivers werden niet correct geïnstalleerd . Uw 2Wire modem heeft drie lampjes die u waarschuwen voor problemen met de macht van het apparaat , breedband verbinding of een lokaal netwerk . Power-lampje

De 2Wire modem Power-lampje verandert kleuren en patronen om u te waarschuwen voor de status van het apparaat . Als het licht uit is , het modem heeft geen macht . Controleer de verbinding met het stopcontact , of probeer een ander stopcontact . Het licht normaal knippert groen bij het opstarten , wordt vervolgens groen . Een rood lampje duidt op een systeemfout . De modem krijgt stroom , maar het apparaat mogelijk niet correct . Contact 2Wire klantenondersteuning voor hulp .
Breedband Link Indicator Light

Wanneer de Broadband Link lampje uit is , is de modem niet is aangesloten op een stopcontact . Het lampje knippert oranje als de modem probeert een fysieke breedbandverbinding te maken . Het knippert groen bij een poging om verbinding te maken met de breedband service. Als het lampje rood is , kan de modem een verbinding tot stand brengen . Een oranje lampje geeft aan dat er een fysieke verbinding wordt herkend , maar het modem is niet in staat om uw internet service provider te bereiken . Het invoeren van een onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord bij het instellen van het modem zal ook resulteren in verband fouten . Controleer uw gebruikersnaam en wachtwoord en reset de modem . Als uw gebruikersnaam en wachtwoord juist zijn , maar de modem nog steeds geen verbinding , uw internetaanbieder mogelijk niet de service geactiveerd .
Lokaal Netwerk Indicator Light

het Lokaal netwerk lampje gaat branden als de modem wordt aangesloten op een computer of hub via een Ethernet-kabel , draadloos , USB-kabel of HomePNA . Als u een computer of hub op het modem hebt aangesloten , maar het lampje gaat niet aan , opnieuw controleren van de aansluitingen . U mag de apparatuur niet goed hebt aangesloten . Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij de apparatuur voor de juiste installatie . Als er geen andere lampjes aan gaan, het modem heeft een probleem met de voeding en het kan niet herkennen aangesloten apparatuur .
Adapter Driver problemen

Als adapter stuurprogramma van de modem niet correct werden geïnstalleerd , kunt u geen verbinding met het internet . Om te controleren op mislukte of onjuiste installatie , klikt u op " Start" en type " apparaatbeheer " in de zoekbalk . Klik op "Device Manager . " Klik op " + " naast Netwerkadapters . Als er geen adapter wordt weergegeven , zijn de drivers niet geïnstalleerd . Installeer de drivers via de 2Wire adapter driver-cd . Als een gele " ! " Of "?" Verschijnt naast een adapter , probeer dan opnieuw installeren van de stuurprogramma's . Dubbelklik op de adapter en klik op " Stuurprogramma opnieuw installeren . "

Previous: Next:
  routers
·Wat is een OSPF Routing Protoc…
·Hoe Set Up router voor toegang…
·Hoe maak Linksys Prive 
·Informatie over Mobile Router …
·Hoe toegang Linksys Administra…
·Hoe maak je een 2 nieuwe compu…
·Verbinding maken met een Apach…
·Hoe kan ik configureren van ee…
·Hoe je twee computers samen Ha…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te Stuck Ethernet -kabels Verwijder 
·Hoe maak je een Zone Alarm op een PC Set…
·Hoe kan ik een laptop Wireless - N Modem…
·Hoe kan ik een Linksys Compact Wireless …
·How to Set Up Draadloos internet op een …
·Hoe te NIC Card Instellingen controleren…
·Hoe kan ik een Linksys WRT120N 
·Hoe controleert de Routing Table op een …
·Hoe kom ik erachter uw dataverbruik met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com