Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Wat zijn de nummers op de zijkant van een Netgear router ?
Een Netgear router maakt gebruik van een centraal paneel aan een kant van het apparaat om een lijst van alle van de belangrijke nummers voor de router . Wanneer u een nieuwe Netgear router voor uw netwerk , begrijpen wat elk van deze getallen betekenen kan u helpen uw netwerk en de router zelf te beschermen te kopen . Enkele identificerende informatie is uniek voor de router , en is belangrijk in het geval van een netwerkprobleem . Beveiliging PIN

De veiligheid pincode verschijnt in de rechterbenedenhoek van het paneel informatie op uw Netgear router . Deze PIN wordt toegekend door de fabrikant . Wanneer u uw router configureren om de netwerkverbindingen te beveiligen met de pincode , moet u deze pincode in te voeren in de netwerkinstellingen op elke computer wanneer u deze aansluit op het netwerk . Met deze beveiligingsinstelling is in het administratie paneel voor de router .
Serienummer

Het serienummer is uniek voor uw Netgear router. Dit is een van de twee nummers beschikbaar zijn om uw router te volgen als deze is verloren of gestolen . Als u het serienummer documenteren , kan het u helpen te identificeren die de router bij je hoort . Houd een record van het serienummer op een veilige plaats .
MAC Address

Het MAC-adres
is de hardware- identificatiecode die in het netwerk status verschijnt en aansluiting rapporten . Elke computer en het apparaat in uw netwerk heeft zijn eigen unieke MAC-adres , meestal toegewezen door de fabrikant . U kunt toegang tot het netwerk op basis van een MAC-adres te configureren , een proces genaamd MAC adres filtering . Houd het MAC-adres op een veilige plaats voor toekomstige referentie als dat nodig is .
Model Number

Het modelnummer
wordt toegewezen op basis van het model van Netgear router die u aanschaft . Hetzelfde model nummer verschijnt op elke router van dat model , dus het is niet uniek voor uw specifieke apparaat . Het model nummer verschijnt direct onder de " NETGEAR " label op de router en het is duidelijk gelabeld .
Ethernet Port Numbers

De rij van opeenvolgende nummers aan de kant van de router die parallel aan de Ethernet- poorten op het apparaat te laten werken zijn de nummers toegewezen aan elke poort . Deze nummers zijn nuttig wanneer u probeert om te bepalen welk apparaat is aangesloten op elke poort . Het identificeren van de poortnummers is noodzakelijk om de aansluitingen op de router beheren .

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan ik een Linksys Modem b…
·Hoe kan ik mijn D - Link 1304 …
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe kan ik mijn computer Get t…
·Hoe maak je een computer route…
·Hoe te Connect DM111P om Sonic…
·Hoe je de router instellingen …
·Hoe te configureren de M1000 S…
·Hoe maak je een UDP-poort Debl…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·Toegang tot een Wi - Fi Connection 
·Hoe naar Home Network Activity Monitor 
·Hoe je MAC-adres gebruiken Met Wireless …
·Hoe om te schakelen naar een router Cros…
·Hoe het opzetten van DHCP op een Router 
·Wat is een Active Hub ? 
·Hoe maak je Loop een T1 -interface op ee…
·Hoe maak je een mobiele telefoon te gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com