Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Mijn 2 - Wire Router Kan niet Stuur een draadloos signaal
Pace produceert 2Wire draadloze routers , die zijn ontworpen om draadloze verbindingen te bieden aan Wi - Fi uitgeruste apparaten via een assortiment van DSL Internet verbinding types , waaronder ADSL , ADSL2 + en VDSL . De 2Wire routers , bekend als gateways , kan niet tot een draadloos signaal te sturen als het resultaat van verschillende situaties en omstandigheden, maar mag niet worden reden tot paniek , omdat je de meeste van deze problemen kunnen oplossen . Kwesties modem

In de meeste draadloze netwerken die toegang tot het internet , de draadloze router verbinding met een modem om draadloze toegang tot het web . Echter , 2Wire routers combineren de functionaliteit van een modem en router in een eenheid , waardoor de noodzaak voor extra draden . Als een eenheid , een 2Wire router die zich bevindt in een situatie waarin het een draadloos signaal niet kan sturen kan worden ervaren van een slecht functionerende verbinding tussen de modem en router onderdelen . Als u vermoedt dat dit het probleem is , op zoek naar de steun van de fabrikant of een gekwalificeerde elektronica reparatie professional kan uw enige oplossing .
Bedrading

Sommige 2Wire router gebruikers hebben gemeld dat na het ervaren van een situatie waarin hun router niet in staat is om een draadloos signaal sturen , alles wat nodig is om het probleem te verhelpen was het controleren van de bedrading van het apparaat . Soms kan de bedrading elektronische apparaten 'per ongeluk losraakt of onjuist geplaatst . Een veelbetekenende teken dat uw 2Wire router netsnoer niet goed is ingestoken is het ontbreken van een brandende lampje . Controleren bedrade verbinding van de router om telefoonlijn uw DSL-internetverbinding kan ook helpen bij het identificeren en verhelpen transmissie problemen van het apparaat .
Ipadres

Een 2Wire router die lijkt alsof het is niet in staat om een draadloos signaal kan het gevolg zijn van ontbrekende internetprovider informatie zijn. Bijvoorbeeld , als je probeert om toegang te krijgen tot het Internet via een 2Wire router met een hand-held -apparaat , zoals een mobiele telefoon , moet u waarschijnlijk een specifiek IP-adres toe te wijzen voor het apparaat om toegang te krijgen tot de router . Dit adres verschilt tussen de verschillende 2Wire routers en is te vinden in de gebruikershandleiding . Aan het einde van de mobiele telefoon , dan moet je een extra Access Point Name om toegang tot het netwerk instellingen van het apparaat , die typisch zijn toegankelijk vanaf het startscherm van het apparaat toe te voegen .
Range

het bereik van waaruit je probeert om toegang te krijgen tot een 2Wire router kan ook dat het lijkt alsof de router is niet een draadloos signaal versturen . De meeste routers , waaronder 2Wire routers , zijn beperkt tot een bereik van 300 meter. Een aantal omstandigheden kan die afstand te verminderen , zoals het weer en het aantal en de dichtheid van de muren in uw huis of kantoor . Verbinding probeert te maken met de router vanaf een kortere afstand kunnen dit soort problemen op te lossen .

Previous: Next:
  routers
·Wat is een Rollover -kabel geb…
·Hoe te Toegang tot Interface i…
·Hoe te Netgear RT314 Configure…
·Definities van een hub router …
·Hoe je rond een internet -rout…
·Hoe maak je een 2 nieuwe compu…
·Hoe je DMZ configuratie Disabl…
·Netgear WNR2000 Hookup Help 
·Hoe maak je verbinding een rou…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·WEP- wachtwoorden Vs . WPA Wachtwoorden 
·Hoe het opzetten van een Home - Based In…
·Hoe te TeamViewer gebruiken voor Thuis e…
·Hoe te Lexplore Kernel32 Fouten in IE6 S…
·Wat is een VMDK bestand? 
·Hoe het opzetten van een Dial -up Server…
·Hoe gebruik je een USB DIR - 628 
·Hoe AVG Krijg een Port Deblokkeren 
·Succesvolle Webinar Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com