Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mobile IP Voordelen
Wanneer de oorspronkelijke set van internetprotocollen is ontworpen , mobiliteit was geen probleem , dat in aanmerking werd genomen . Met de opkomst van smartphones en steeds meer mobiele apparaten , heeft een netwerk moest aanpassen aan het verschil in de manier waarop we omgaan met en informatie uitwisselen met onze netwerkapparaten tegemoet . Mobile IP is een set van normen die worden gebruikt om netwerken aan te passen aan een steeds meer mobiele omgeving . Gemak

Mobile IP 's grootste voordeel is een aanhoudende verbinding met het internet tijdens de reis bij een aantal netwerkaansluitpunten . In het verleden zou een apparaat te verbinden met elk knooppunt als het voortbewogen , maar Mobile IP verschaft een eenvoudige hand - off oplossing waarmee een apparaat om naadloos in een groter netwerk bestaat uit vele aansluitpunten , zonder eens verliezend hun verbinding .
Schaalbaarheid

Sinds Mobile IP is gebouwd voor grote , uitgestrekte netwerken met duizenden draadloze gebruikers , kunnen netwerken eenvoudig worden uitgebreid naar een groter gebied omvatten en laat grotere connectiviteit voor gebruikers . Of dit op cellulaire netwerken of typische draadloze LAN's , een Mobile IP setup kan uitbreiden naar nieuwe aansluitpunten met relatief gemak omvatten .
Consistentie

Wanneer een gebruiker verbinding met een netwerk , krijgen ze een IP -adres dat hen identificeert dat netwerk en maakt een router aan dat deel van het netwerk of subnet , ze hun gevraagde gegevens te verzenden . Met Mobile IP , een gebruiker hetzelfde IP-adres in alle van de subnetten ze reizen tussen onderhoudt terwijl de router op hun eigen subnet slim en stuurt alle inkomende informatie aan hen over het netwerk via een netwerk tunnel . Dit biedt de gebruiker een naadloze en consistente mobiele verbinding , zelfs als ze zijn hosting diensten, terwijl bewegen binnen het netwerk schema .
Gestandaardiseerde

Sinds de oprichting van Mobile IP 's , het is goedgekeurd als een standaard en is opgenomen met vele geavanceerde netwerk apparaten . Bedrijven , zoals Cisco , bieden Mobiele IP -oplossingen met een aantal van hun producten , waardoor de opzet en uitbouw van een netwerk met behulp van Mobile IP nog makkelijker .
Integratie

Mobile IP oplossingen niet een extra netwerk nodig , maar eerder te integreren met een bestaand netwerk schema . Dit maakt de uitvoering van een Mobile IP setup in elke situatie veel makkelijker dan het hebben van een extra mobiele of draadloze setup voor interactie met de belangrijkste , vaste positie netwerk configureren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Bridge Verizon…
·Hoe maak je een Wi - Fi Connec…
·Hoe maak je een Wireless Air C…
·Hoe je Internet Ontvang via ee…
·Hoe te Zet uw WPA2-encryptie 
·Hoe maak je een WiFi schotelan…
·Hoe maak je verbinding een Wir…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe te SSID van uw router verb…
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe je IP-adressen wijzigen 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Netgear Zal niet Acquire een IP 
Hoe goed werkt een draadloze router werk…
Hoe u een statisch IP Met DD - WRT 
Ik heb een ADSL -modem en een draadloze …
Hoe maak je een statisch IP voor een NET…
Hoe het opzetten van een statisch IP op …
  Netwerken Articles
·De beste manieren om de snelheid van een…
·Hoe krijg ik Microsoft Windows op mijn n…
·Wat is een Modem Driver ? 
·Hoe u een proxy oplossen 
·Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
·Hoe kan ik vrienden maken op een Network…
·De gevaren van File & printerdeling 
·Hoe vindt My Subnet Mask & Gateway-adres…
·Hoe te Enable DHCP WRT160N 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com