Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding een Wireless N router voor thuisgebruik met een PC
Als draadloze technologie heeft gevorderd , ander signaal normen zijn gemaakt om krachtigere draadloze signalen betekenen met snellere overdrachtsnelheden en een groter bereik van connectiviteit . De eerste van deze normen was draadloos B , gevolgd door draadloze G. Hoewel G was compatibel met draadloze ontvangers en toestellen ontworpen voor B , ze waren niet in staat om volledig gebruik maken van de uitgebreide signaalsterkte dat G aangeboden maken . Met de komst van draadloze N , dezelfde verenigbaarheid plaatsgevonden , een draadloos signaal N is geschikt voor gebruik met B en G apparaten , maar deze apparaten het volledige voordeel van een betere signaalsterkte draadloze N's ontvangen. Bij het opzetten van een draadloos netwerk met een draadloze N -router , is het eerste ding dat je moet doen ervoor te zorgen dat u gebruik maakt van onderdelen ontworpen om optimaal gebruik te maken van de draadloze N -signaal te maken . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de pc die u van plan bent over het aansluiten op het internet via uw draadloze N -router . Verwijder het zijpaneel zodat u toegang tot de binnenkant van de PC hebben , kies dan een uitbreidingsslot voor uw draadloze N -ontvanger -kaart installeren in . Verwijder de kleine schroef van het afdekplaatje met uw Phillips schroevendraaier , het instellen van de afdekking en de schroef opzij , sluit de ontvanger -kaart in de sleuf veilig en gebruik vervolgens de schroef te eindigen montage op zijn plaats . Vergeet niet om de antenne van de ontvanger kaart hechten nadat de kaart is geïnstalleerd . Kopen van 2

Plaats het zijpaneel van de computer en reboot . Het besturingssysteem moet de nieuwe hardware die u hebt geïnstalleerd en zal vragen om de drivers voor de ontvanger -kaart te installeren herkennen . Gebruik de bestuurder schijf die kwam met de draadloze kaart om de drivers te installeren , sluit uw computer opnieuw .
3

Sluit uw draadloze N-router met je modem via de met uw meegeleverde Ethernet-kabel modem . Stekker in het stopcontact van de router en wacht een moment als het gaat via de opstartprocedure ( je moet meerdere lampjes op de router knipperen zien , hoewel de exacte opstartroutine zal afhangen van de fabrikant ) . Zodra de lichten te stabiliseren , zal de router worden uitzenden van een signaal .
4

Run netwerkverbinding tovenaar van uw besturingssysteem . De wizard zal u de mogelijkheid om verbinding te maken met een draadloos netwerk te geven , volgt u gewoon de aanwijzingen op het scherm . Als de wizard een draadloze optie niet geeft u , eindigen de wizard om het opzetten van uw netwerk voorkeuren en klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze communicatie in het systeemvak . Selecteer " Verbinding maken met een draadloos netwerk " ( de exacte tekst kan verschillen ) in het menu dat wordt geopend .
5

Log in op de router met behulp van het IP- adres dat bij installatiehandleiding van de router in orde te stellen draadloos Internet -opties van de router . Deze keer wordt u gevraagd om de beveiligingssleutel voor je zal zijn , dit geeft je een kans om een gecodeerde sleutel (die je moet invoeren op uw computer door te gaan door het weer " Verbinding maken met een draadloos netwerk " stap te maken geven verbinding mogen maken ) . U kunt ook een wachtwoord voor de beheerdersaccount van de router om de netwerkbeveiliging te verbeteren.
6

Herhaal de installatie en de netwerkverbinding processen op een andere computer die u wilt aansluiten op uw draadloze N -router . Vergeet niet dat je zal moeten om de input van uw beveiligingssleutel op elke computer , dus zorg ervoor dat je het hebt opgeschreven .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je Homemade WiFi Ante…
·Hoe maak je een WiFi schotelan…
·Hoe u een Power Save op een WL…
·Hoe maak je een WiFi -adapter …
·Toshiba Bluetooth -instructies…
·Hoe maak je een draadloos inte…
·How to Set Up Wireless Network…
·Beschrijving van Sprint 4G 
·Hoe te Sierra Wireless Softwar…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een web hosting ser…
·Hoe maak je een router installeren op ee…
·Hoe het opzetten van een statisch IP-adr…
·Wat zijn MHTML -bestanden? 
·Wat zijn B IP-adressen van klasse ? 
·Telecommunicatie & Computer Networking 
·Hoe maak je een Landelijk Internet Conne…
·Hoe het opzetten van een netwerk met Ver…
·Vergelijk Remote Access VPN en Point to …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com