Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Vergelijk Remote Access VPN en Point to Point VPN
Virtual private networks , meer in het algemeen aangeduid als VPN's , zijn een veilige methode voor het netwerken van computers en computer -gebruikers op verschillende locaties . De verbinding wordt gewoonlijk via het internet , hoewel sommige bedrijven kiezen dial - up technologieën om toegang tot het VPN verschaffen . Er zijn twee primaire vormen van VPN's : Remote Access en Point to Point ( of site tot site ) . Welk type voor een bedrijf is afhankelijk van de behoeften van het bedrijf en de locatie van haar medewerkers . Instructies
1

Noteer uw redenen voor het implementeren van een VPN . Heeft het bedrijf een groot aantal externe werknemers of werknemers die veel reizen voor hun werk ? Of heeft het bedrijf meer dan een kantoor of werk site waar er groepen van werknemers die al toegang hebben tot dezelfde bestanden en databases nodig ? Het type VPN nodig is afhankelijk van de locatie van de mensen die gaan nodig hebben om toegang te krijgen tot het netwerk . Kopen van 2

Onderzoek het aanbod van een RAS- VPN . Toegang op afstand is het antwoord voor bedrijven die werknemers of medewerkers die veel tijd besteden reist voor werk of werk van thuis uit hebben . Met een RAS-VPN- , de mensen gebruiken speciale software om te bellen naar of via internet verbinding . Elke gebruiker zal een individuele gebruikersnaam en wachtwoord of toegangscode om verbinding met de VPN hebben . De meeste bedrijven wenden tot een enterprise service provider ( ESP ) te verstrekken of fungeren als een kanaal voor de werknemers die moesten worden om toegang te krijgen tot het VPN .
3

Onderzoek of een point to point VPN is een betere optie voor uw behoeften . Een point to point VPN wordt meestal gemaakt wanneer een bedrijf nodig heeft om twee of meer vaste locaties verbinden , zodat alle gebruikers en medewerkers toegang tot dezelfde bestanden te hebben. Er zijn twee hoofdtypes van punt tot punt VPN : extranet gebaseerde VPN's die worden gebruikt om twee verschillende bedrijven en intranet - gebaseerde VPN , welke remote locaties van hetzelfde bedrijf verbinden verbinden . Een extranet VPN zorgt voor een zekere gedeelde bronnen , maar anderen zijn niet beschikbaar voor alle gebruikers . Een intranet VPN maakt het mogelijk alle werknemers van het bedrijf toegang tot alle van dezelfde bestanden en databases .
4

Kies welk type VPN dat het beste werkt voor de individuele behoeften van de onderneming . In sommige gevallen kan een onderneming beide soorten VPN's nodig , vooral als het is groot met veel werknemers in verschillende vestigingen , evenals reizen en telewerken .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe u Windows VPN -software co…
·VPN Pings 
·VPN -software voor W7 Cisco & …
·Citrix dan WAN Problemen 
·Hoe te VPN Toevoegen aan DD - …
·Hoe je Cisco ASA 5510 configur…
·Wat is een VPN in Google Analy…
·Hoe om te controleren een VPN …
·Hoe maak je een VPN Laat Via e…
  Related Articles
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruik…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Toegang tot een router creëren 
Hoe krijg ik toegang tot mijn Linksys WC…
Hoe te verbinden Twee Linksys draadloze …
  Netwerken Articles
·Hoe te 2Wire Remote Web Access wijzigen 
·Hoe de geschiedenis verwijderen off van …
·Hoe maak je een SMTP -server met Telnet …
·Waarom zijn protocollen noodzakelijk voo…
·Hoe kan ik een fax gebruiken VoIP Stuur 
·Hoe maak je een Ethernet -connector Plug…
·Hoe de titel in een WordPress sjabloon w…
·Luifel Hulpmiddelen voor probleemoplossi…
·Wat zijn protocollen ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com