Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je conflicten in draadloze frequenties Resolve
Draadloze lokale netwerken ( WLAN's ) kan worden ondersteund door een aantal verschillende frequenties . Beschikbaarheid van frequenties gedeeltelijk afhankelijk van de regelgeving in het land waar het WLAN is geïnstalleerd . Elke frequentie met radiostoring , maar het type transmissie dat storende varieert afhankelijk van de eigenschappen van de radiofrequentie in het netwerk wordt gebruikt . U kunt WLAN radio interferentie te minimaliseren door het configureren van frequenties die interferentie te voorkomen of door het veranderen van het netwerk naar een ander draadloos band die minder gevoelig is voor interferentie in de omgeving te ondersteunen . Wat je nodig hebt
draadloze netwerkadapters die zowel 802.11b /g en 802.11a specificaties
Wireless access point of router die zowel 802.11b /g en 802.11a specificaties
Microsoft Windows-computers met draadloze netwerk ondersteunt ondersteunen adapters geïnstalleerd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder draadloze 2.4 Ghz telefoons en magnetrons uit de buurt van zowel de draadloze computers en het draadloze toegangspunt of router .
2

Configureer het draadloze toegangspunt of de router aan de 802.11b /g -configuratie te ondersteunen en zet de draadloze frequentie op kanaal 6 . De draadloze adapters in computers die verbinding maken met het draadloze netwerk 802.11b /g ondersteunen geïnstalleerd configureren en de frequentie van de draadloze adapters op kanaal 6 . Verbinding met het netwerk van de draadloze computers en controleer prestaties over een periode van 24 uur , verbinden met websites en andere computers in het netwerk . Ga door naar de volgende stap als afsluitingen of slechte prestaties optreden .
3

Configureer de draadloze AP of router aan de 802.11b /g configuratie te ondersteunen , en zet de draadloze frequentie op kanaal 11 . De draadloze adapters in computers die verbinding maken met het draadloze netwerk 802.11b /g ondersteunen geïnstalleerd configureren en de frequentie van de draadloze adapters op kanaal 11 . Verbinding met het netwerk van de draadloze computers en controleer prestaties over een periode van 24 uur , verbinden met websites en andere computers in het netwerk . Doorgaan naar de volgende stap als afsluitingen of slechte prestaties optreden .
4

Configureer de draadloze AP of router aan de 802.11b /g configuratie te ondersteunen , en zet de draadloze frequentie op kanaal 1 . De draadloze adapters in computers die verbinding maken met het draadloze netwerk 802.11b /g ondersteunen geïnstalleerd configureren en de frequentie van de draadloze adapters op kanaal 1 . Verbinding met het netwerk van de draadloze computers en controleer prestaties over een periode van 24 uur , verbinden met websites en andere computers in het netwerk . Ga naar de volgende stap als afsluitingen of slechte prestaties optreden .
5

Configureer het draadloze toegangspunt of de router aan de 802.11a- configuratie te ondersteunen , en vervolgens de draadloze adapters in elke computer geïnstalleerd ter ondersteuning van de 802.11a configureren configuratie . Verbinding met het netwerk van de draadloze computers en controleer prestaties over een periode van 24 uur , het herhalen van de vorige 24 - uurs test om te bevestigen dat het probleem is opgelost .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe vindt u gratis Wi - Fi Hot…
·Wireless LAN standaarden 
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
·Hoe te installeren Linksys Wir…
·Hoe te Setup draadloze thuisne…
·Hoe te Netgear WG511 Install 
·WiFi Antenne 2 Vs . 1 
·Hoe kan ik mijn netbook Hook a…
·Wireless Network Security Basi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Essentiële Modem Diagnostic Tools 
·Hoe kan ik een LAN Card converteren naar…
·Hoe maak je een film online Reboot 
·Hoe maak je Windows Firewall uitschakele…
·Hoe je Bluetooth-services inschakelen op…
·Hoe te Catch Bardi Grubs 
·Public Key Encryption Voordelen 
·Hoe vindt mijn Netgear WAN 
·Hoe maak je een PC Link naar Internet Vi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com