Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is dBi in Verwijzing naar een Wi - Fi -antenne ?
Je hebt veel keuzes bij het selecteren van een antenne voor een draadloze Wi-Fi -netwerk adapter voor uw computer . Als u de antenne die bij de adapter en ervaring zwakke ontvangst en traag Wi - Fi-netwerk prestaties kwam , draai de voorraad antenne te gebruiken en te vervangen door een hogere winst - model . Wi- Fi- apparatuur makers tarief compatibel antennes in eenheden genaamd dBi . Hoe hoger de dBi rating, hoe sterker ontvangst van de antenne . Isotrope antenne

WiFi antennes
gehoorzamen aan dezelfde wetten van de natuur , dat alle andere radio-antennes regeren . De isotrope radiator is de eenvoudigste theoretische radioantenne . Het is een puntbron die radiogolven produceert gelijkelijk in alle richtingen . Echter , de isotrope antenne is maar een idee , je kunt eigenlijk niet maken een omdat het in strijd met de fundamentele wetten van de fysica - dus , het is alleen theoretisch . Toch kan het als een standaard waarmee je andere antennes kunnen meten dienen : de decibels - db - vergeleken met een isotrope radiator
Antenneversterking

Elke . antenne gain , een eigenschap waardoor het de sterkte van een radiosignaal . Twee belangrijke factoren die van invloed zijn van een antenne 's winst : vorm en grootte . Vorm beïnvloedt gerichtheid van de antenne , of hoe zij ontvangt radiogolven van verschillende richtingen . De golflengte van de radiogolven bepalen de grootte van de radio 's : een antenne signalen ontvangt best als de grootte overeenkomt met de grootte van de radiogolven , of de helft of een kwart van de golflengte . Voor de meeste toepassingen , hoe beter de antenne- ontwerp , hoe hoger de winst .
Decibel

Wanneer radio -ingenieurs vergelijken de winst van antennes , gebruiken ze de decibel systeem . Een decibel is tien maal de gewone logaritme van de verhouding tussen twee getallen . Bijvoorbeeld, als je het vergelijkt 1 milliwatt en 10 milliwatt van de radio de macht , verdeel je de tweede door de eerste en het verkrijgen van 10 . Het nemen van de gemeenschappelijke logboek van die je geeft 1 , en met 10 te vermenigvuldigen geeft 10 . Het tweede bedrag is groter dan de eerste met 10 decibel , of 10 dB .
DBi Rating

De dBi waardering voor een Wi - Fi- antenne vergelijkt de prestaties van een isotrope antenne . Als de isotrope antenne produceert 1 milliwatt van radiogolven macht en de Wi - Fi -antenne produceert 2 milliwatt , dat is 10 * log ( 2 ) of 3 dBi . Als een andere antenne produceert 3 milliwatt , dat is 10 * log ( 3 ) of 4,8 dBi . Hoewel de isotrope antenne niet bestaat , dan nog dient als een betrouwbare manier om de Wi - Fi- antennes te vergelijken . Je kunt het vergelijken van de dBi ratings van de twee antennes en kiest degene met de betere dBi waardering .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je draadloos internet…
·Gevaren van Wireless DSL 
·Hoe uw draadloze Build for Ent…
·Hoe je Internet Ontvang via ee…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Soorten draadloze NIC 
·Definitie van draadloos intern…
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Hoe maak je een PC Bluetooth E…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een HP Jetdirect …
·Typische installatie van een Gigabit Net…
·Hoe maak je een Vast Houden bij VoIP 
·Hoe maak je een script uit Cscript Bel 
·De structuur van het IP Header 
·Hoe te DCHP uitschakelen op 2Wire 
·Hoe je mensen houden van het hacken van …
·How To Change van de Domeinnaam in Windo…
·Hoe om te achterhalen wat ActiveX Is Mis…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com