Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je een Vast Houden bij VoIP
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol , dat telefoontjes die het internet in plaats van de standaard telefoonlijnen te gebruiken betekent . VoIP is zeer flexibel en biedt u tal van mogelijkheden voor voicemail en doorschakelen , en is over het algemeen goedkoper dan een vaste lijn . Vaste lijnen werken, zelfs wanneer de stroom is uitgevallen , en betrouwbaar zijn voor lokale gesprekken en voor de 911 , dus het is begrijpelijk dat sommigen willen beide hebben . U kunt zich aanmelden voor VoIP en ontvang een nieuw nummer , het verlaten van uw vaste lijn op zijn plaats . Er zijn verschillende scenario's over hoe dit kan worden gedaan . Wat je nodig hebt
VoIP -service en compatibel apparaat Mobiele Telefoon hardware of headset compatibel met iedere dienst ( vaste lijn en VoIP ) op Twitter Toon Meer Instructions
Gebruik een headset voor VoIP gesprekken

1

Aanmelden voor een VoIP- dienst die werkt via de computer , zoals Skype . kopen van 2

Maak VoIP-gesprekken via de VoIP-software en de luidsprekers van de computer en de microfoon of een headset die wordt aangesloten op de computer en heeft een ingebouwde microfoon .
3

Houd het vaste net in plaats net zoals het is .
Koop Twee Telefoons of een twee - line Telefoon
4

Aanmelden voor een VoIP- dienst die werkt met een traditionele telefoon , zoals Vonage , Magic Jack of Ooma .

Hook 5 een telefoon omhoog naar de vaste telefoon aansluiting , en haak de andere een tot de telefoonaansluiting op het VoIP-apparaat dat wordt geleverd met uw VoIP -service . Of , als u een telefoonaansluiting in de buurt van de locatie van het VoIP-apparaat , aansluiten van een telefoon met twee lijnen door het uitvoeren van een lijn naar de vaste lijn en een lijn voor de telefoonaansluiting op het VoIP-apparaat .
6

Gebruik de vaste telefoon en de VoIP- telefoon voor afzonderlijke gesprekken , als dat nodig is . Dit is een goede optie voor gezinnen die vaak behoefte aan meer dan een telefoonlijn op hetzelfde moment . Of , schakel lijnen op de twee - line telefoon als dat nodig is. Dit is een goede optie voor een kantoor aan huis , waar u een aparte regel en het telefoonnummer voor het bedrijfsleven , maar willen niet de kosten van twee vaste lijnen te betalen .
Krijg een flexibele telefoonnummer met Google Voice
7

Aanmelden voor een VoIP- dienst die geeft je een telefoonnummer , indien gewenst . Of ga verder met stap 2 als u Google Voice en uw computer zal gebruiken als de enige manier om VoIP- gesprekken te voeren .
8

Aanmelden voor Google Voice . Kies een telefoonnummer en pincode .
9

Voeg forwarding telefoons . U kunt ervoor kiezen om uw vaste lijn , mobiele telefoon , VoIP-nummer , of een combinatie van deze toe te voegen . Voor elk nummer , voer het en selecteer het type nummer , klik dan op de knop "Doorgaan" . Controleer elk telefoonnummer door te klikken op de " Call Me Now " knop , wachtend op de oproep en het typen van de twee - cijferige code in het venster " Verificatie " in de telefoon zodra u de oproep hebt beantwoord .

Klik op de link 'Instellingen' in de rechterbovenhoek van de pagina van Google Voice 10 . Instellen welke telefoon of telefoons inkomende gesprekken naar de Google Voice- nummer wordt doorgestuurd naar het tabblad " Phones " . Stel voicemail en sms instellingen met de instellingen " Voicemail & Tekst " . Stel call screening , beller-ID en niet storen via het tabblad " Gesprekken" . U kunt oproepen naar elk nummer hebt , krijg voicemail online of verzonden naar uw e-mail . Oproepen van verschillende nummers kunnen verschillend worden behandeld , en u kunt eenvoudig uw gesprekken te screenen alvorens te antwoorden .

Klik 11 op de "Oproep " knop aan de linker bovenhoek van het venster van Google Voice . Typ in een " nummer te bellen " in het veld aan de bovenkant van het venster van Google Voice . Selecteer ' Google Talk ' met behulp van het drop - down menu en kunt u een VoIP-gesprek met de computer en de software van Google te maken zal zijn .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat is ATA VoIP ? 
·Hoe te VoIP draad aan House Ph…
·Hoe te ontwikkelen VoIP 
·Hoe te Avaya 4690 Configure 
·Hoe te verkopen VoIP voor klei…
·Hoe Vergelijk VoIP & PBX 
·De Gemiddeld VoIP Packet Size 
·Vonage VoIP Problemen oplossen…
·VoIP Nummerbehoud Regulations 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Untangle gebruiken als proxy 
·De voordelen van een wachtrij in Data St…
·Draadloze LAN- Step - by - Step 
·Wat is 1P Protocol ? 
·Microsoft FTP Error Codes 
·Het IP- adres van een printer zoeken in …
·Hoe je Wireless Hackers voorkomen 
·Network Access Layer Protocols 
·Hoe Draadloze Zenders en ontvangers werk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com