Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Draadloze LAN- Step - by - Step
een draadloos LAN configureren is niet een ingewikkeld proces als je begrijpt de basis van wat er gedaan moet worden . Er zijn veel verschillende draadloze toegangspunten, die je kunt kopen en de software- installatie kan iets afwijken , maar de hardware configuratie is altijd hetzelfde . Het is belangrijk om te bepalen hoe het netwerk is geconfigureerd . Zodra u uw huidige netwerkconfiguratie hebt bepaald , kunt u een draadloos netwerk gemakkelijk toevoegen . High Speed ​​Internet Connection

Om een draadloos LAN juiste manier te configureren , moet u al een hoge snelheid internet verbinding . Dit is nodig om een draadloos LAN te configureren . Voorbeelden hiervan zijn FIOS , RoadRunner en Brighthouse . Neem contact op met uw lokale provider voor een vervoerder in uw regio .
Identificeer uw netwerkconfiguratie

Als u momenteel niet beschikt over een draadloos netwerk geconfigureerd , hebt u waarschijnlijk een enkele desktop aangesloten op uw kabel- modem . Als u meer dan een computer aangesloten op het internet , maar geen draadloos LAN , waarschijnlijk heb je computers die verbinding maken met een router op een locatie vast .
Aanschaf van een Wireless Access Point < br >

Na onderzoek en de aanschaf van een draadloos toegangspunt , bent u klaar om uw draadloze LAN te configureren . De meeste draadloze toegangspunten vandaag profiteren van draadloze en aangesloten configuraties . Dit betekent dat u uw computer draadloos of bedraad aansluiten . Dit heet een draadloze router . Linksys en Netgear zijn erg populair draadloze routers .
Montage uw Wireless LAN

Nu bent u klaar uw draadloze LAN samen te stellen zijn , moet u eerst uw netwerkkabel vanaf uw desktop of laptop . Na het loskoppelen van uw bureaublad \\ laptop , zult u de netwerkverbinding in de achterkant van het draadloze toegangspunt aansluiten . Typisch dat is de uplink-poort , het zal een andere kleur dan de rest van de poorten aan de achterkant van de draadloze router zijn
Plug Network Cable in High Speed ​​Modem
< . p > Aan de andere kant van dat netwerk verbinding zal uw high speed modem zijn. De netwerkkabel de modem worden bevestigd . U bent nu rechtstreeks verbonden met uw draadloze router .

Vervolgens neem een ​​nieuwe netwerkkabel en sluit deze aan op een lege poort op uw draadloze router . Aan de andere kant , sluit de netwerkkabel aan op uw desktop of laptop . Zodra u de netwerkkabel aansluit wordt u verbonden met het internet via een bekabelde verbinding .
Configure Wireless LAN

Elke wireless LAN heeft een andere configuratie van de software . Sommigen willen dat je goto naar een IP -adres zoals 192.168.1.1 of een link . Het zal belangrijk zijn voor u om uw documentatie herzien om te weten hoe je in eerste instantie aansluiten op uw draadloze router . Alle draadloze routers hebben documentatie over hoe de router te configureren .

Eenmaal aangesloten , wordt u gevraagd met een wizard die u door hoe u het draadloze signaal te configureren en vergrendelen beneden . Aan het einde van de wizard wordt u in staat om de netwerkkabel los te koppelen van de achterkant van uw computer en elke desktop en laptop op uw netwerk in staat zijn om verbinding te maken met uw geconfigureerde draadloze verbinding zal zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te converteren naar 802.11…
·Hoe te Sluit Wireless 
·Hoe het internet te gebruiken …
·Gemeenschappelijke bronnen van…
·Wireless LAN Productiviteit & …
·Het verschil tussen WEP - Open…
·Hoe maak je een T - Mobile Tow…
·Hoe kan ik configureren van ee…
·GPS -antenne die werkt met Net…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je je IP Keys verbergen 
·Hoe maak je een Link Kleinere 
·De geschiedenis van Webcasting 
·Hoe iemand op Blogspot zoeken 
·De nadelen van bustopologieën 
·Hoe maak je een draadloze router te werk…
·Hoe maak je een software firewall implem…
·Hoe maak je verbinding een rechtstreekse…
·De voordelen van CCIE 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com