Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De voordelen van CCIE
Het worden een Cisco Certified Internetwork Expert biedt vele voordelen . Omdat het een CCIE is een continu advertentie aan potentiële klanten dat u behoren tot de beste in uw vakgebied , en dat je in staat het uitvoeren van de moeilijkste netwerken taken zijn . Leren over alle voordelen van de CCIE -programma kan u helpen beslissen of u wilt deze uitdagende certificering nastreven . Professional Recognition

CCIE -certificering is zeer moeilijk te verkrijgen , en bijgevolg , is het zeer gerespecteerd door de werkgevers . Wanneer u het CCIE programma te voltooien , zal u een plaquette en een certificaat ontvangen , maar je zult ook toegang tot banen die een salaris hebben van $ 94.000 tot $ 111.000 per jaar krijgen . Deze hoge salarissen zijn de norm , omdat organisaties willen CCIE - gecertificeerde technici die bij hen, maar er zijn meestal niet genoeg om rond te gaan . Dit gebrek aan aanbod heeft de neiging om de salarissen te verhogen in de tijd .
Exclusieve toegang tot hulpbronnen

CCIE - gecertificeerde netwerk technici hebben toegang tot exclusieve fora waar ze informatie kunnen uitwisselen en doorgaan hun opleiding . Bijvoorbeeld , als een CCIE - gecertificeerde technicus , heb je toegang tot NetPro hebben en advies kunnen inwinnen over de uitvoering van opkomende technologieën van andere Cisco- experts . De Cisco Learning Network organiseert lopende seminars over onderwerpen als router switching , beveiliging en service provider activiteiten . U kunt uw unieke CCIE nummer ook gebruiken om kortingen op Cisco-producten te verkrijgen .
Preferentieel serviceaanvragen

Als een CCIE - gecertificeerde technicus , uw gesprekken naar Cisco tech support krijgen voorrang boven niet - gecertificeerde technici . Daarnaast zal je in staat zijn om te werken met de meest ervaren Cisco engineers . Je gebruikt je CCIE nummer om toegang tot deze voordelen te verkrijgen als u belt . Merk op dat je moet in goede staat met Cisco te kwalificeren . Als je niet je CCIE profiel actueel te houden of u niet recertify , zult u niet in aanmerking komt .
Vervolg Motivatie om te leren

Want je moet recertify om de twee jaar , en omdat netwerktechnologie evolueert zo snel , je zal moeten voortdurend leren . Dit lijkt misschien een last op het eerste gezicht , maar meestal , de meest deskundige technici verdienen de hoogste salarissen . Door het verhogen van uw vaardigheden voor te bereiden op hercertificering , zorgt u ervoor dat u altijd iets van waarde te bieden aan potentiële klanten te hebben. Het onderhouden van een voortdurend evoluerende vaardigheden is de beste manier om ervoor te zorgen dat u nieuwe klanten te vinden en te behouden van bestaande.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe houden van wordt doorgestu…
·Hoe stel ik een nieuwe breedba…
·IGMP -protocollen 
·Hoe te IIS 6.0 Problemen 
·Hoe een Apache Server Build on…
·Hoe te komen met een Portfolio…
·Hoe om te chatten op Facebook …
·Kan Wi-Fi Work Met Dial - Up? 
·Hoe volledig Change Your IP 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te blokkeren mijn IP met een hardwar…
·Hoe te beheren Information Systems Secur…
·Hoe je 2 WiFi Routers worden gebruikt op…
·Hoe Set - Up een e-mailadres aan Postfix…
·Hoe te opstelling VPN op SonicWALL 
·Hoe maak je een Certificate Signing Requ…
·Hoe maak je een wachtwoord Ik ben op Net…
·Hoe te Zwakke SSL Ciphers Disable 
·Hoe de TCP Checksum Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com