Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Meest populaire VoIP-providers
Met de opkomst van het internet , Voice over Internet Protocol ( VoIP ) communicatie is geworden op grote schaal gebruikt . Gebruikers kunnen communiceren via het internet voor lage of , in sommige gevallen , vrij . De populariteit van VoIP heeft geleid tot een groot aantal aanbieders concurreren voor klanten . Populariteit van een VoIP-provider wordt beoordeeld op het aantal zoekopdrachten uit voor de provider op de verschillende zoekmachines uitgevoerd . Skype

Skype
is over het algemeen de eerste provider om de lente te binnen schieten als mensen denken van VoIP . Gratis te downloaden en makkelijk te gebruiken , Skype biedt gratis bellen tussen gebruikers en biedt tekst, video -en spraakcommunicatie . Gebruikers kunnen ook gebruik maken van goedkope gesprekken van computers naar vaste lijnen en mobiele telefoons , evenals gratis sms-diensten . Skype kan worden gebruikt door middel van een computer of op een groot aantal compatibele mobiele telefoons en handsets .
Vonage

Vonage
werkt door middel van een telefoon adapter voor het routeren van normale, alledaagse gesprekken via het internet via VoIP . Gebruikers verbinden hun normale telefoon aan op de adapter , die vervolgens wordt gekoppeld aan een Internet -verbinding , zodat gebruikers profiteren van goedkopere internationale en binnenlandse gesprekken . Meerdere telefoons kan worden ingesteld om een Vonage lijn , waardoor het kan worden gebruikt als een huishouden of zakelijke telefoon optie .
Google Talk

Zoals de meeste dingen vrijgegeven door Google , heeft Google Talk al snel uitgegroeid tot een populaire VoIP-provider . Het verstrekken van de mogelijkheden van spraak , video en tekst communicatie tussen gebruikers , Google Talk heeft ook de mogelijkheid van het kunnen vaste lijnen en gsm- nummers voor verlaagde tarieven bellen . De software wordt direct op de computer , wanneer het wordt geopend en gebruikt . Google Talk is alleen beschikbaar voor pc-gebruikers vanaf oktober 2010; een Mac-versie nog niet was ontwikkeld
iChat

Alleen beschikbaar op Mac OS X-besturingssystemen voorzien . door Apple , iChat is een instant messaging applicatie die stem , video en tekst mededelingen van MobileMe of AIM aanbieders mogelijk maakt . Het is opgenomen als onderdeel van het Mac OS X -pakketten en kan ook worden gedownload van de website van Apple .
Jajah

Jajah
wordt steeds meer een populaire VoIP-provider vanwege de aantal manieren waarop de diensten kunnen worden gebruikt . Gebruikers kunnen toegang tot goedkope beltarieven hebben door te bellen naar hun Jajah provider vanaf elke telefoon , online via een browser , via een mobiele telefoon applicatie of via hun Twitter-account . Gebruikers moeten eerst een Jajah account voordat ze toegang tot haar diensten kan hebben .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Problemen met de TeamSpeak Ser…
·VoIP & Dial - up modems 
·Bel Signalering protocollen vo…
·Hoe te gebruiken Packet8 VoIP-…
·Hoe te versturen SMS Over VoIP…
·Hoe te herstellen VoIP 
·QoS instellen voor VoIP 
·De voordelen & nadelen van VoI…
·Hoe maak je een Mobile gebruik…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe het meeste snelheid te krijgen op ee…
Wat Wireless Protocol is het meest veili…
Wat is Wireless VoIP ? 
Wat zijn de meest voorkomende implementa…
Hoe te Netnummer van uw keuze met behulp…
Hoe te InnoMedia VoIP kopen 
Hoe te Vonage kopen VoiP 
Hoe te Caller ID Krijg met VoIP 
  Netwerken Articles
·Hoe te Murata Ceramic Filters Gebruik 
·Tin koper Bus Wire Standards 
·Hoe te Enable VPN-doorvoer 
·Qwest IP Information 
·Hoe maak je een modem aan en uit 
·Hoe te Avaya Modular Messaging configure…
·Hoe kan ik configureren Cisco 2600 voor …
·Direct Modem DSL Speed ​​Vs . Router Sne…
·Hoe te Computers Monitor op een LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com