Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te Caller ID Krijg met VoIP
De beller-ID systeem stelt u in staat om het nummer van de persoon die het maken van een oproep aan u zien . Deze extra service is nu beschikbaar vrij van een meerderheid van VoIP ( Voice over Internet Protocol ) -service providers . De enige beperking is dat je moet zetten in plaats van de telefoon apparatuur die een beller-ID -functie heeft . U kunt uw Ccller ID optie in-of uitschakelen door het kiezen van een speciale code tijdens het gebruik van de VoIP . Instructies
1

Ga online en bezoek websites van de meest populaire VoIP- service providers . De dienst is beschikbaar op basis van een maandelijks plan met eenmalige installatiekosten . Veel providers vereisen dat u apparatuur apart aan te schaffen of kies er een uit hun bestaande zakelijke tie-ups . Een meerderheid van deze instrumenten hebben de ID- functie beller . Kopen van 2

Bekijk het instrument dat u bereid bent om mee te installeren met de VoIP-dienst zijn . Zorg ervoor dat het heeft de ID-functie beller . Bevestigen dat de service nummerherkenning is gratis beschikbaar . Dienstverleners zoals Vonage , Packet8 , CBeyond , etc. bieden gratis nummerweergave .

Test 3 de service bij de installatie . Je moet in staat zijn om het nummer van de beller bekijken terwijl het ontvangen van de oproep en anderen in staat zijn om uw nummer te bekijken wanneer je ze belt . Het is mogelijk voor u om uw nummerweergave blokkeren door het kiezen van een speciale code . Bijvoorbeeld , in Vonage dienst , kunt u inbellen * 79 voordat u een oproep om uw beller-ID -nummer te blokkeren .
4

Identificeer bellers en hun telefoonnummers associëren met de naam . Op deze manier kunt u de bijbehorende naam weergegeven wanneer u een oproep ontvangt .
5

Upgrade uw bestaande apparatuur . Als u al een instrument dat niet een beller -ID-functie heeft wel hebt , koop dan deze afzonderlijk en bevestig deze aan uw bestaande apparatuur en VoIP -verbinding .
6

Ontdek de tarieven van de nieuwe telefoon instrument . Ze zijn goedkoper dan standalone nummerweergave apparatuur .
7

Ken de beperkingen van uw VoIP- service provider . Uw beller-ID informatie wordt meestal verstuurd naar het bedrijf ten tijde van de initiële setup . Deze informatie is vaak niet beschikbaar voor andere abonnees , omdat er geen naam uitwisselingsovereenkomst op zijn plaats . Vanwege deze reden , wordt alleen het aantal weergegeven bij het openen van de beller-ID service.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Voice Over IP Fundamentals 
·Hoe Set Up VoIP Telefoon Adapt…
·Wat zijn de voordelen van Voic…
·VoIP Call Quality Issues 
·Magic Jack Problemen 
·Hoe te gebruiken Comcast VoIP 
·Hoe te SIP Phones Programmeer 
·DIY VoIP PBX 
·Installatie van VoIP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Bericht Groepen op Skype 
·Hoe het opzetten van een Windows XP -net…
·Hoe maak je een router voor een Xbox con…
·Hoe het opzetten van een Belkin Network …
·ThinkPad Access aansluitaanwijzing 
·Hoe maak je een VoIP Phone Problemen 
·Hoe maak je een draadloze router van Bel…
·Het blijft zeggen Server niet gevonden 
·DIY MacBook Pro WiFi 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com