Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je een VoIP Phone Problemen
Uw VoIP -service ( Voice over Internet Protocol ) kunnen een kosteneffectief alternatief voor het gebruik van een vaste of mobiele telefoon. Helaas , kunt u problemen met de verbinding die je zal voorkomen dat een kwaliteit telefoongesprek met de ontvanger . Er zijn meerdere componenten die het gebruik van een VoIP-telefoon omvat , kan dus meerdere tests nodig zijn om de oorzaak van de problemen die je kunt hebben met uw VoIP-telefoon of dienst te vinden . Instructies

Reboot 1 en je hele netwerk opnieuw instellen . Sluit de computer af en koppel uw router , ADSL-of kabelmodem en VoIP-adapter uit het stopcontact gedurende 60 seconden . Kopen van 2

Start de computer opnieuw . Sluit uw router en modem weer in het stopcontact . Sluit uw VoIP router weer in het stopcontact . Maak een test gesprek om te zien of u nog geconfronteerd problemen .
3

Controleer uw router om te bepalen of er een firmware- update nodig . Bezoek de website van de fabrikant van uw router. Klik op de optie voor ondersteuning en documentatie . Voer het modelnummer en de naam van uw router ( modelnummer bevindt zich meestal onder het apparaat ) . Download de nieuwste firmware voor de router .
4

Voer een ping test op uw netwerk . Als u last packet of verlies van gegevens , kan dit vertraging in uw VoIP-service als uw internetverbinding veroorzaken . Een ping test meet de vertraging tussen uw computer en internet service providers server die u toegang . Met behulp van de computer toegang het startmenu type " run " en typ " cmd " in en druk op ' Enter '. Type " ping 209.209.155.1 . "

Look 5 voor 100 milliseconden gemiddeld of lager . Iets meer dan 100ms betekent dat u problemen ondervindt met uw internetprovider . Contact op met de technische support afdeling om te zien of er problemen zijn geweest .
6

Voer een snelheidstest van uw huidige internetverbinding . Hoe sneller uw internetverbinding sneller hoe beter uw VoIP-telefoon kwaliteit . Bezoek sites zoals Speedtest.net om te bepalen hoe snel snelheid van uw internetverbinding is . Contact op met uw internetprovider als de snelheid die je betaalt voor is langzamer dan de snelheid die u momenteel ondervindt .
7

Controleer uw telefoonapparatuur om te zien of er problemen zijn . Als u gebruik maakt van een draadloze telefoon , plaatst u deze zo ver mogelijk van uw draadloze router mogelijk . De draadloze telefoon kan interfereren met een draadloos signaal dat verbroken verbindingen en lage kwaliteit kunnen veroorzaken .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe Hook Up VoIP naar Multiple…
·Wat zijn SIP- telefoons? 
·Is Hosted VoIP Recht voor mijn…
·Hoe maak je een VoIP Packet Id…
·Voice Over IP Fundamentals 
·Hoe je Magic Jack Conversation…
·De stap-voor- stap handleiding…
·Ventrilo is geen verbinding ma…
·Pros & Cons van Web Conferenci…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik HTML bewerken in Place 
·Hoe kan ik een laptop Zoek door Mac adre…
·Definitie van een Gateway Router 
·Hoe maak je een netwerksleutel zoeken vo…
·Hoe de Internet Server Block op Windows …
·Hoe maak je een FTP ophalen Via IE7 
·Hoe maak je een Cat 5 Cross Over Cable 
·Hoe het opzetten van een Bluetooth-appar…
·Hoe te testen FTP sites 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com