Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Wat zijn SIP- telefoons?
SIP- telefoons zijn headsets , draagbare telefoons , vaste telefoons of computers die SIP ( Session Initiation Protocol ) -technologie gebruiken om telefoongesprekken plaats via het internet . Het SIP -systeem wordt vaak gevonden in VoIP ( voice over IP ) -software , die gebruikers in staat stelt om telefoongesprekken via draadloze netwerken om mobiele apparaten , bedrade telefoons of andere computers te plaatsen en te ontvangen . Daarnaast kunnen SIP telefoonnummers worden gebruikt in combinatie met andere telefoonnummers , zodat gebruikers om verbonden te blijven waar ze zijn . Hoe SIP -verbindingen werken

Het protocol dat bevoegdheden SIP is ontworpen om gebruikers in staat om anderen te contacteren via het internet met behulp van de bekende structuur van vaste en draadloze telefoongesprekken . Bovendien, SIP -verbindingen zorgen voor een hogere kwaliteit van videoconferencing , voortbouwend op de mogelijkheden van traditionele telefoonlijnen . Momenteel , SIP-technologie zorgt voor een conventionele telefoongesprekken , multimedia conferencing , roepen bedrijven en particulieren van weblinks en communicatie met andere gebruikers van SIP-technologie van binnenuit instant messaging .
Met SIP Phones
< br >

aanschaf van een SIP- telefoon kunnen gebruikers plaatsen en ontvangen van VoIP-gesprekken met behulp van een traditionele draadloze of vaste telefoon , met het enige grote verschil is de manier waarop de telefoon maakt en aansluitingen ontvangt . SIP- telefoons meestal verbinding met draadloze router of modem van een gebruiker , via de verbinding te bedienen . Telefoon modellen met SIP-technologie is te vinden bij de grote retailers en vergen doorgaans een gebruiker aan een reeds bestaande VoIP-account dat de telefoon zal gebruiken als zijn verbinding voor gesprekken hebben .
Met SIP -verbindingen op een computer

met SIP computer software maakt mensen om gesprekken rechtstreeks vanaf hun desktop te plaatsen en ontvangen --- de internetverbinding van de computer , speakers en microfoon te gebruiken als een conventionele telefoon . De technologie kan worden gevonden binnen vele toepassingen , waaronder Google Chat , Gizmo5 , sipgate , en andere dialing software . De SIP- software kan worden gevonden als gratis shareware of als geprijsde applicaties die een verscheidenheid aan functies omvatten . Gratis software heeft de neiging om minimaal belfuncties , meestal beperkt tot het plaatsen en ontvangen van oproepen bevatten . Meer geavanceerde software- applicaties zorgen voor teleconferencing , doorschakelen naar vaste lijnen of mobiele telefoons , of multimedia presentaties . De meeste applicaties bieden gebruikers met speciale telefoonnummers voor SIP - gebaseerde VoIP -accounts , die ofwel goedkoop of gratis .
Smartphone SIP Apps

Profiteren van de hoge snelheid , toegewijde dataverbindingen van smartphones , kunnen SIP-technologie worden gebruikt in combinatie met bestaande telefoonlijn accounts op de iPhone , Android , BlackBerry of Windows Phone -apparaten . Om SIP accounts met cellulaire apparaten gebruiken , kunnen gebruikers software downloaden die associeert het SIP nummer met het mobiele apparaat . Indien geactiveerd , kunnen oproepen worden ontvangen en geplaatst vanaf de smartphone door gegevensverbinding van het apparaat tegenover de draadloze telefoonverbinding . Het SIP- telefoonnummer zal anders zijn dan het mobiele nummer . Naar SIP apps te installeren , dient de gebruiker de app store in verband met hun telefoon besturingssysteem raadplegen .
SIP Phone Technology for Enterprise

Gebruikmakend van SIP-technologie in het bedrijfsleven instellingen kunnen gebruikers verbonden blijven met hun kantoor van overal in de wereld , het ontvangen van oproepen , faxen en vergadermogelijkheden zonder vastgebonden aan een bekabeld telefoonsysteem . In enterprise applicaties , SIP-technologie werkt in combinatie met VoIP-providers om voor video- conferencing en telefoongesprekken via draadloze netwerken . Bovendien , enterprise versies van VoIP-software ook mogelijk voor faxen worden geplaatst en ontvangen dan standaard telefoonnummers , die bedrijven in staat stelt om een enkel nummer te gebruiken voor alle telecommunicatie -activiteiten . SIP en VoIP -technologie maakt het ook mogelijk voor werknemers om oproepen van persoonlijke draadloze apparaten en telefoons thuis te ontvangen en plaats zonder opnieuw te bellen of gesprekken , zoals de meeste toepassingen kan worden ingesteld om automatisch te voren bellen naar externe apparaten . SIP-technologie voor enterprise markeert een stap voorwaarts voor veel bedrijven met reizende werknemers of leveranciers in het buitenland , waardoor ze in contact te blijven zonder de uitgaven grote sommen geld op telecommunicatiediensten .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te Cisco Phones gebruiken …
·Hoe te Playback Recordings Ove…
·Wat zijn de nadelen om Phone S…
·Hoe te configureren en Run VoI…
·Hoe te Sipura Devices Unlock 
·Hoe het opzetten van een compu…
·Wat is VoIP Softswitch ? 
·Hoe te WAV Binding verdienen o…
·Hoe maak je een VoIP Phone Get…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Business Firewall Pick 
·De DSL en Internet Lights Are Not steekt…
·Wat is een Wireless Network Adapter ? 
·Ethernet Controller Problemen 
·Hoe te vertellen als een functie Bestaat…
·Hoe maak je een iMac toe aan een Windows…
·Hoe maak je een zwakke Lynksys WRT150N S…
·Hoe te Ethernet Loopback Cable Zorg 
·Hoe maak je een Cisco 3560 configureren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com