Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te Sipura Devices Unlock
De Sipura apparaat stelt u in staat om te communiceren via VoIP-communicatie -systeem , wat leidt tot lagere communicatiekosten . Maar een unieke eigenschap van dit apparaat zijn twee lijnen mogelijkheid , wat betekent dat het kan worden gebruikt met meer dan een VoIP provider . U kunt nog meer functionaliteit en nog lagere tarieven te krijgen door het ontsluiten van de Sipura apparaat , zodat u de tweede lijn met andere VoIP- aanbieders die betere tarieven voor bepaalde landen kunnen gebruiken . Het hebben van een provider op lijn 1 en een op lijn 2 is de perfecte oplossing wanneer u nodig hebt om uw overzeese communicatie kosten te verlagen . Instructies
Vraag Provider
1

Kies het Sipura apparaat provider en vraag het ondersteuningsteam voor het toestelwachtwoord . Sommige providers vinden het niet erg waardoor u het wachtwoord , vooral als het toestel niet meer onder garantie en de provider contract is up . U zult dit wachtwoord nodig om het toestel te ontgrendelen . Aangezien BroadVoice heeft geen bezwaar tegen uw gebruik van een tweede lijn , zal je het wachtwoord van hen te krijgen zonder problemen .

Log in om de configuratie website Sipura via de webbrowser 2 . Vindt u het FTP-adres vinden in uw handleiding en het eruit zal zien 192.34.11.1 , maar deze nummers zullen worden vervangen door die welke in uw handleiding . Als u niet meer over de handleiding , ga dan naar de website van Cisco en download de handleiding ( zie bronnen ) .
3

Klik op de " Admin login " en voer uw gebruikersnaam en het wachtwoord je kreeg van de VoIP-provider . Toegang tot de interface die laat u uw apparaat te configureren . Er zijn verschillende configuratie-opties om uit te kiezen . Lees de handleiding voor de details van elke optie .
4

Geef de proxy , gebruikersnaam en het wachtwoord voor de andere provider die u wilt gebruiken met lijn 2 . Dit zal je tweede communicatielijn en u in staat om het te gebruiken in combinatie met de provider op lijn 1 , die kan zowel BV of een andere provider zal zijn .
5

Sla de wijzigingen op en herstart de modem , het apparaat en de computer . Op deze manier de wijzigingen worden automatisch gedetecteerd en u in staat om zowel service providers te gebruiken op hetzelfde moment zal zijn
Set Factory Defaults - . Verwijder Macht
6

Verwijder de Sipura apparaat uit het stopcontact . Leg het opzij voor 24 tot 48 uur . Totaal vermogen verwijdering kan soms elimineren wachtwoorden instellen .

Plug 7 in de Sipura apparaat en wacht tot hij op te starten en alle lichten te komen op . Controleer of het wachtwoord is verwijderd . Doorgaan naar de volgende stap als het niet werkt .
8

Sluit een telefoon aan op de telefoonpoort op het apparaat . Neem de telefoon van de haak en maak je geen zorgen als je niet beschikt over een kiestoon .
9

Druk op de toets " * " aan de telefoon vier keer .
10

Wacht tot de reset -proces te voltooien en open een webbrowser . Typ het IP-nummer om naar het configuratiemenu voor de Sipura apparaat . Dit aantal zal in de handleiding van uw apparaat . Als u niet meer over de handleiding , kunt u deze downloaden van de website van Cisco ( zie bronnen ) . Download de firmware voor het apparaat van de website en sla het op uw computer . Unzip het bestand en klik tweemaal op om het te installeren .
11

Herstart de Sipura apparaat en uw computer . Controleer of het wachtwoord is verwijderd .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Gemeenschappelijke VoIP Poorte…
·Hoe te verbinden Twee IP telef…
·Zal VoIP werken met Blote DSL …
·Hoe te 2Wire VoIP -poorten con…
·Hoe maak je Stuur een fax met …
·Hoe je toestaan ​​VoIP over WC…
·Sigtran Protocollen 
·Hoe je Host VoIP 
·Hoe maak je een Ventrilo Serve…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up een website in een IIS Server…
·Wat Command gebruik ik om de IP-adressen…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless router c…
·Vermogen ISO Tutorial 
·Het wijzigen van de DNS -nummer op een R…
·Hoe je problemen met een Dell Latitude M…
·Wat voor soort NIC Heb Computers hebben …
·Hoe de Signaal voor een WRT54GS Verhoog 
·Hoe Fix Verizon Wireless Broadband 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com