Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe je Host VoIP
VoIP , of Voice over Internet Protocol , toepassingen , bieden voice communicatie mogelijkheden via het internet . Veel VoIP- applicaties werken op een client /gastheer model , wat betekent dat een gebruiker fungeert als het centrale punt voor de anderen , en iedereen deelnemen aan een oproep wordt aangesloten op de host machine . De gastheer heeft vaak directe controle over wie de voice chat kunnen voeren , en kan het gesprek instellingen manipuleren zoals gewenst . Het proces van het hosten van een VoIP-gesprek is afhankelijk van welke software je gebruikt . TeamSpeak , Ventrilo en Skype zijn alle vrij beschikbaar VOIP programma's die zijn hosting functies met eenvoudige opstellingen . Instructies
TeamSpeak
1

Download de nieuwste versie van de TeamSpeak server software van de TeamSpeak website . Dit programma stelt u in staat om een TeamSpeak sessie hosten , maar je moet ook de TeamSpeak client software te downloaden als je wilt deelnemen aan het gesprek .

Unzip 2 de gedownloade bestanden op de server met behulp van het besturingssysteem van ingebouwde hulpprogramma , of een ander openritsen programma zoals 7 - Zip of Winzip . Open de map .
3

Voer het bestand dat begint met " t3server_ . " De bestandsnaam zal enigszins variëren afhankelijk van uw besturingssysteem. Een server icoon TeamSpeak verschijnt in de taakbalk . Zolang dit icoon actief is , bent u het hosten van een TeamSpeak sessie .
4

verbinding met de TeamSpeak sessie door het openen van de TeamSpeak client software en het invoeren van " localhost " in de verbinding adres . Andere gebruikers zullen IP- adres van het systeem nodig om te verbinden en spraakcommunicatie .
Ventrilo
5

Download het serverprogramma uitvoerbare bestand van de Ventrilo website , het bestand selecteren overeenkomt met uw besturingssysteem . Voer het gedownloade bestand om het systeem te installeren . Indien u wilt deelnemen aan de Ventrilo gesprek dat je host, zul je ook de Ventrilo client software beschikbaar op dezelfde webpagina nodig .
6

Start de server door het uitvoeren van de " VentSrv " bestand in het programma installatiemap , of door het selecteren van " Ventrilo Server " in het menu Start of de lijst met toepassingen . Een venster toezicht zal verschijnen . U zal de sessie hosten zolang dit venster blijft open , en het zal informatie over de huidige sessie weer .
7

Deelnemen aan het gesprek door het starten van de Ventrilo client software en het aansluiten op de " localhost " IP adres . Voor gebruikers die verbinding op afstand , moet u uw IP -adres te verspreiden als een verbindingspunt .
Skype
8

Download de applicatie van de Skype- website . In tegenstelling tot andere VoIP programma's , Skype heeft slechts een uitvoerbaar bestand dat gebruikers in staat stelt om zowel gastheer en gebeld te worden.
9

Maak een account als daarom wordt gevraagd en in te loggen contacten toevoegen door op de knop "Nieuw" en invoeren van Skype-naam van de gebruiker of e-mailadres .

Klik 10 op een contactpersoon of selecteer meerdere contactpersonen door te klikken terwijl u de "Ctrl" toets . Klik op de "Oproep " of " Call Group" knop om te beginnen met het hosten van een gesprek met deze contacten . Terwijl u de controle over het gesprek hebt , maakt Skype geen gebruik van een traditionele hosting systeem , maar eerder een peer-to - peer-verbinding , zodat andere gebruikers niet direct aansluiten op je systeem , zelfs al heb je het gesprek geïnitieerd .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP Bellen Features 
·Hoe maak je een Business Case …
·VoIP & ATA Vergelijking 
·Hoe maak je een SIP Server Zor…
·VoIP Protocol Testen 
·Hoe te Transfer Protocol Signa…
·Grote voordelen van VoIP 
·Hoe maak je een Ventrilo Serve…
·Hoe maak je een IP PBX Build 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik een VLAN Kaart op een Cisco …
·Hoe te verwijderen Passphrase Van de SSL…
·De voordelen van DNS 
·Hoe te Opeenvolgende Brokken Nullen Cond…
·Hoe software Overdracht van laptop tot l…
·Hoe maak je een DHCP-client Vervang 
·Hoe je Internet Traffic aanmaken 
·VoIP & Home Security Systems 
·Wat is SSL Beëindiging ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com