Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De voordelen van DNS
DNS , voor Domain Name Service , fungeert als een opzoektabel die het mogelijk maakt de juiste servers te worden gecontacteerd wanneer een gebruiker een URL gaat een webbrowser . Deze ietwat transparante dienstverlening biedt ook andere functies die vaak worden gebruikt door webmasters om hun data-infrastructuur te organiseren . Operationele Overzicht

DNS
draait op DNS-servers . Wanneer een gebruiker een URL , zoals www.google.com , treedt in een webbrowser het verzoek wordt niet rechtstreeks naar de Google-servers . In plaats daarvan , gaat het verzoek naar een DNS- server, die een opzoektabel gebruikt om verschillende stukken van informatie , vooral het IP-adres van de website die wordt gevraagd te bepalen . Vervolgens stuurt dit verzoek door naar de juiste servers en keert het verzocht om de gebruiker webbrowser .
Domain Name System

informatie De DNS-server kijkt naar drie primaire stukken informatie , te beginnen met de top-level domein . De top - level domein wordt aangeduid met achtervoegsels zoals . Com , . Org en . Gov . Zodra de top - dlevel domein wordt gevestigd , wordt de tweede - level domein geanalyseerd . Bijvoorbeeld , de URL www.google.com bezit een top - level domein . Com en de tweede - level domeinnaam google . De tweede - level domein wordt meestal aangeduid gewoon als een domeinnaam . Ten slotte is de DNS-server van de derde - level domein of subdomein , dat is de " www " deel van de URL .
Kenmerken van subdomeinen

Afgezien van de " www " subdomein zone , andere subdomeinen zijn ook vermeldenswaard . Bijvoorbeeld , subdomeinen zoals " pop" " irc " en " aliassen " bestaan ​​. Elk subdomein staat voor een andere dienst die kan worden geraadpleegd op de server . Bijvoorbeeld , "pop " wordt gebruikt voor e-mail communicatie . Het gebruik van de DNS -server de IP adressen van de verschillende diensten lossen maakt complexe netwerkarchitecturen worden uitgevoerd . Ondanks dat onder dezelfde domeinnaam , kunnen deze verschillende diensten worden gehost op verschillende machines of verschillende geografische locaties . Dit maakt ook een mate van redundantie bij het gebruik van aliassen , in het geval de primaire domein server down gaat .
Voordelen voor de gebruiker

DNS-servers
toestaan ​​standaard internetgebruikers om internetbronnen gebruiken zonder poortnummers en IP- adressen te onthouden . Zelfs soortgelijke diensten , zoals de verschillende gebieden van de website , kan worden gehost op verschillende IP-adressen om veiligheidsredenen. Dit stelt gebruikers in staat om eenvoudig URL -adressen in tegenstelling tot complexe , niet-intuïtieve lijsten van IP-adressen en poortnummers onthouden . Dit maakt ook private servers gemaakt door thuisgebruikers om vrij beschikbare toch enigszins afgeschermd worden van het hebben van hun IP -adres publiekelijk bekend .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is TCP /LP & PDU ? 
·Wat is een anonieme proxy -ser…
·Soorten Computer - Mediated Co…
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Hoe maak je een draadloze comp…
·Hoe te Mime Types Registreer 
·Hoe maken mensen Proxy Sites ?…
·Wat is de uploadsnelheid van 7…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat voor soort informatie kan een persoo…
·Hoe te wijzigen delen Rechten voor een g…
·Aanbevolen bandbreedte voor VoIP 
·Verbinding maken met een andere computer…
·Verschillen tussen Ethernet & Internet K…
·Hoe naar Gateway Profile Installeer 5 Et…
·Hoe maak je een Gebruikersnaam Vanuit ee…
·Hoe u het IP- adres te vinden op een Gat…
·Hoe te verbinden twee pc's Over Ethernet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com