Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is TCP /LP & PDU ?
TCP /IP staat voor Transmission Control Protocol /Internet Protocol en is de algemene naam voor wat meer correct genoemd IPS of het Internet Protocol Suite . Dit is een set , of suite , van de protocollen die computers te laten wisselen berichten . Dit zijn gelaagde protocollen , waarbij elke laag werkt onafhankelijk door het uitwisselen van informatie-eenheden genaamd Protocol Data Units of PDU's . Geschiedenis van TCP /IP
In TCP /IP elke laag een specifieke functie om berichten tussen computers te verplaatsen .

Voordat de personal computer , computers waren grote, dure machines die in computerlokalen werden gehouden op een centrale locatie binnen een organisatie . Organisaties die meer dan een computer in handen zou een netwerk te creëren om de computers in de computerruimte . IP werd ontwikkeld in de jaren 1970 tot de netwerken te verbinden op verschillende sites. Het protocol werd daarom het Internetwork protocol genoemd . Dit werd ingekort tot het Internet Protocol en is de basis van wat we vandaag noemen het internet .
Layered protocollen
In TCP /IP de onderste twee lagen kan elk netwerk zijn, meestal Ethernet .

In TCP /IP elke laag een specifieke functie om berichten tussen computers te verplaatsen . De lagen zijn gebaseerd op een meer complex systeem is ontwikkeld door de International Organization for Standardization ( ISO ) , de zogenaamde Open System Interconnection Model ( OSI ) . Dit model had een totaal van zeven lagen . Dit model is niet meer in gebruik , maar de lagen van het TCP /IP worden steeds toegewezen nummers volgens de zeven lagen van het OSI-model .
Fysieke Netwerken
Internet Protocol wordt beschouwd als een laag 3 protocol .

In TCP /IP de twee onderste lagen kunnen elk netwerk zijn, meestal Ethernet . Het fysieke netwerk stuurt frames tussen twee apparaten die rechtstreeks zijn aangesloten . De frames zijn geformatteerd door het zendende apparaat . Frames worden niet gewijzigd totdat zij de plaats van bestemming te bereiken . Het frame bevat een laag 3 PDU ook bekend als een IP- datagram .
Internetworking
Voor data die wat verlies kan verdragen , zoals voice , wordt UDP gebruikt .

IP , of het Internet Protocol , wordt beschouwd als een laag 3 protocol . Het IP-pakketten dragen informatie over een netwerk van de ene computer naar een andere computer . IP pakketten worden doorgestuurd door routers . Routers wisselen informatie over netwerkverbindingen , zodat ze elk netwerk in de wereld kunt vinden . Het IP- pakket een laag 4 PDU . Layer 4 PDU's zijn ether bekend als segmenten of datagrammen .
Vervoerprotocollen

In TCP /IP , een van de twee verschillende transport protocollen , of laag 4 protocollen , wordt gebruikt . Het Transport Control Protocol , of TCP header bevat volgnummers en bevestigingen om ervoor te zorgen dat elke bit van informatie succesvol is verzonden . Voor data die wat verlies kan verdragen , zoals voice , wordt UDP gebruikt . UDP , het User Datagram Protocol is veel eenvoudiger en is geen garantie voor levering .
Alles samen

Als een toepassing zoals een web browser wil om informatie te sturen naar een webserver , deze formaten de applicatie verzoek en zet het in een TCP- header . De TCP header heeft een volgnummer om ervoor te zorgen alles wordt correct doorgegeven . De TCP PDU wordt gezet in een IP Header dat het adres van de externe computer bevat . Het IP- PDU wordt gezet in een frame, dat wordt verzonden via Ethernet aan de lokale router .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een Intrusion Detec…
·Hoe te Comcast DNS voorkomen H…
·Hoe de overdracht van bestande…
·Hoe Telefoon gebeld worden ter…
·Soorten Broadband Communicatio…
·Hoe te downloaden van een film…
·Roadrunner High Speed ​​Specs 
·Wat 
·Hoe kan ik een laptop draadloo…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Netgear Wireless Router Wpn 824V2 oploss…
·Hoe te verwijderen Zoek op een laptop 
·Hoe om WiFi Signal Boost 
·Hoe krijg je een certificaat van een SBS…
·Hoe maak je gebruik van het internet op …
·Problemen met Cat6 
·Hoe te Radmin gebruiken Met een Sonicwal…
·Zelfgemaakte Wireless parabolische anten…
·Hoe vindt mijn 2Wire WPA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com