Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe de overdracht van bestanden via het internet
Bestanden uitwisselen via internet is al de woede van deze dagen . Tuurlijk , bestanden kunnen worden gekopieerd naar schijven - on - key en cd's , maar ze nog steeds moet fysiek worden verzonden naar uw ontvanger . Het verzenden online elimineert de noodzaak van een hard copy . Echter , de overdracht van bestanden via internet is lastig als het een zeer groot bestand of als de persoon die u het bestand wilt verzenden naar een zeer langzame of instabiele internetverbinding. Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt bestanden eenvoudig en probleemloos overzetten via internet . Wat je nodig hebt
Het internet
Toon Meer Aanwijzingen
Break it down - het bestand , dat is
p E-mail bestanden 1 als je kunt , maar doen geen gebruik maken van een zakelijke e-mailaccount of stuur uw bestand naar een. Veel werkplekken , vooral die in de Verenigde Staten , weigeren binnenkomende e-mailberichten die bestanden bevatten. Ze hebben de neiging om de soorten bestanden die gevoelig zijn voor die grote zijn , zoals film-of muziekbestanden af te wijzen . De reden hiervoor is dat de werkplekken willen de infiltratie van computervirussen te voorkomen in hun netwerken . Kopen van 2

Gebruik een bestand archief -programma , zoals Winzip of Winrar , af te breken uw bestand in fragmenten als het is groter dan 10 megabytes .
3

Stuur elk fragment van het grote bestand dat u wilt een te sturen op een moment . Dit kan een tijdje duren , als een bestand dat is bijna 1 GB groot zou kunnen bestaan ​​uit 20 of 30 kleine archief fragmenten . Echter , deze methode is vaak veel meer succes dan het verzenden van het oorspronkelijke bestand in zijn geheel . De reden hiervoor is dat een trage internet verbinding kan leiden tot een overdracht van een groot bestand naar een time-out , zodat je weer opnieuw blijven proberen over en , vaak zonder succes .

Gebruik websites 4 die gratis file transfers , zoals YouSentIt bieden . U zult het bestand dat u wilt verzenden van uw computer naar een formulier op de website en de site zal het bestand te verzenden naar het e-mailadres van je keuze te uploaden .
5

Gebruik instant messaging- programma's zoals AOL Instant Messenger of ICQ om bestanden naar een chat- maatje . Merk op dat deze methoden zijn niet altijd succesvol , als de ontvanger kan worden onder een firewall , die de meeste inkomende en uitgaande transmissies blokkeert om te voorkomen dat aanbestedende een computer virus of andere malware .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Mijn draadloos netwerk zal gee…
·Hoe te Hide Your Music Player …
·Hoe te uploaden naar Walmart V…
·Hoe kan ik video bestanden te …
·Hoe te houden een Prive Zoekge…
·Hoe kan ik FLV -bestanden conv…
·Vergelijking van 4G Snelheden …
·Welke protocollen Omvat SSL ? 
·Hoe te vangen en te analyseren…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een document IIS Manager Vraa…
·Netwerk Hubs Vs . Schakelaars 
·Hoe maak je een korte in een Ethernet -k…
·Verbinding maken met WPA2 Met Orinoco Go…
·Air Card Vs . Satellite 
·Hoe je Exchange 2000 Verwijder Zonder ee…
·Hoe te openen Linksys Port 443 
·Hoe kan ik een D Link 524 Configureren 
·Hoe kan ik een Linksys versleutelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com