Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een D Link 524 Configureren
De D - Link DI - 524 is een draadloze router is ontworpen voor thuisgebruik en kleine kantoren gebruikers een internetverbinding met meerdere computers te delen . Daarnaast is de DI - 524 werkt als een firewall voor uw huis of klein kantoornetwerk . Zodra de draadloze router is aangesloten op de ADSL-of kabelmodem , het moet worden geconfigureerd alvorens andere computers aan te sluiten en toegang tot het internet . De Wizard D - Link Setup waarmee gebruikers hun DI - 524 router voor gebruik eenvoudig configureren . Instructies
1

Zorg dat de computer is aangesloten op de router met behulp van de meegeleverde Ethernet-kabel . De kabel moet worden aangesloten op de Ethernet- poort van uw computer en een van de LAN- poorten op de router . Kopen van 2

Open een webbrowser op uw computer en typ " http://192.168.0.1 " in de adresbalk van de browser . Voert u "admin " in het veld Gebruikersnaam en laat het wachtwoord veld leeg bij het ​​inlogscherm . Klik op " OK " om verder te gaan .
3

Klik op " Run Wizard " op het beginscherm van de webinterface om de configuratie te starten . Klik op " Next " op de eerste Setup Wizard pagina naar setup te beginnen .
4

Verander het standaardwachtwoord voor de log - on scherm door het invoeren van een nieuw wachtwoord in het wachtwoord en Controleer het wachtwoord velden . Klik op " Next" om de wijzigingen op te slaan en door te gaan .
5

Selecteer de juiste tijdzone uit de Time Zone drop-down menu en klik op ' Volgende ' om door te gaan .
6

Laat de router om het type internetverbinding u gebruikt automatisch detecteren . Zodra het proces is voltooid , wordt u naar de juiste setup pagina voor uw type verbinding gebracht . Als het proces niet werkt , wordt u gevraagd uw type verbinding te kiezen . Kies "Dynamic IP Address " als uw verbinding via een kabelmodem , of " PPPoE " als het via een DSL-modem . Klik op " Next " om verder te gaan .
7

Voer de gevraagde informatie in de volgende setup-scherm , afhankelijk van uw type verbinding . Voor kabelmodem gebruikers , klik op " MAC-adres Clone " het MAC-adres van de modem te kopiëren naar de router . Voor DSL-modem gebruikers , voert u het wachtwoord in dat u van uw internet provider aan te melden voor toegang tot het internet . Klik op " Next " om door te gaan met de Setup Wizard .
8

Voer een naam voor uw netwerk in het veld SSID desgewenst bij het ​​Wireless LAN- configuratiepagina . Dit is de naam die wordt weergegeven wanneer computers verbinding probeert te maken met uw draadloze netwerk . Wijzig de uitzending kanaal voor uw netwerk indien gewenst . Klik op " Next " om verder te gaan .
9

Klik op de radioknop naast " Enable " om beveiliging in te schakelen voor uw draadloze netwerk . Kies het type WEP -encryptie gewenst en een sleutel invoeren in het tekstvak . Deze sleutel is nodig voor computers draadloos toegang krijgen tot uw netwerk . Klik op " Next" om de wijzigingen op te slaan en door te gaan .
10

Klik op " Restart " in het Setup Completed pagina toe aan uw router opnieuw op te starten om alle wijzigingen te activeren . Stoppen met de installatiewizard door te klikken op ' Sluiten '.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe Set Up een WRT54GS als Rep…
·Hoe Hook Up een Verizon Wirele…
·Hoe de T - Mobile DLink draadl…
·Ik kan geen verbinding met Lin…
·Hoe te verbinden van een Links…
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met …
·Hoe kan ik een SMC Install 
·Hoe de draadloze router resett…
·Hoe te openen NAT op een Links…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Problemen met Wireless Network Security 
·Hoe maak je een LAN Party Host 
·Hoe te testen FTP sites 
·Hoe maak je een GPO exporteren naar een …
·Hoe te gebruiken VNC Viewer 
·Voordelen van de D - Link Xtreme N 
·Hoe te Diaprojectoren Gebruik 
·Hoe mensen in Facebook bijschriften Tag 
·Kan ik in Privilege Mode Toen op Telnet …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com