Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Voordelen van de D - Link Xtreme N
De D - Link Xtreme N Gigabit Router beschikt over vele functies die positie het als een geavanceerd stuk van computer netwerkapparatuur . De router biedt verbeterde beveiligingsfuncties die ongeautoriseerde toegang tot uw resources , een eenvoudige manier om direct delen documenten in uw netwerk en een bereik dat vele malen dat van routers met 802.11g-technologie te voorkomen . Bereik

De D - Link Xtreme N
gebruikt geavanceerde signaalvoortplanting technologie die het mogelijk maakt met uw Wi - Fi-verbinding overbrengen tot zes keer verder dan apparaten aangedreven door de 802.11g standaard . Daarnaast is deze techniek stuurt de gegevens over het draadloze netwerk tot 14 keer sneller , volgens de fabrikant . De D - Link Xtreme is ook achterwaarts compatibel met de 802.11g-standaard , wat betekent dat je nog steeds kunt gebruiken om verbinding te maken met apparaten die alleen kan omgaan met data transfer snelheden die 802.11g kan bieden . Tot slot , omdat de D - Link Xtreme N gewoonlijk niet gebruikt 802.11g , het is vrij van de congestie problemen die de norm teisteren . U zult geen interferentie
SharePort

ontvangen van mobiele telefoons , Bluetooth-apparatuur of huishoudelijke apparaten. De D - Link Xtreme N -router bevat USB -poorten waarmee u kunt printers aansluiten , USB-sticks en externe harde schijven direct op uw netwerk . Met deze technologie , kunt u uw documenten beschikbaar voor iedereen op uw netwerk bij de D - Link Xtreme N's verbeterde snelheid, terwijl tegelijkertijd het vermijden van langdurige file - sharing wizards . Bovendien kunnen meerdere gebruikers toegang tot dezelfde map in een keer, het kappen van latency en het verhogen van efficiency te delen .
Quality of Service Technology

D - Link Xtreme N maakt gebruik van QoS - of Quality of Service - technologie , die bestaat uit algoritmen dat het verkeer over het netwerk prioriteit . Sommige netwerkverkeer , zoals VoIP - of Voice over Internet Protocol - of online gaming gegevens , kunnen lijden als er niet voldoende bandbreedte beschikbaar is . VoIP- gesprekken kunnen achterblijven , kunnen video's korrelig worden en spelconsoles en computers kunnen geen verbinding meer tot online gaming hosts . QoS -technologie verwerkt deze soorten verkeer eerste , waardoor wordt gewaarborgd dat zij het ​​meeste bandbreedte . Omdat eenvoudige handelingen , zoals het laden van webpagina's , gebruikt veel minder bandbreedte , zult u merken geen significante vertraging bij het uitvoeren van deze meer alledaagse taken niet.
Veiligheid

D - Link Xtreme N ondersteunt zowel WPA en WPA2 standaarden voor de beveiliging van de router en maakt ook gebruik van twee aparte firewall -technologieën . Deze technologieën , SPI en NAT , zijn ontworpen om elkaar aan te vullen , een vullen van de lacunes in de bescherming van de ander . De twee samen een router die is beveiligd tegen infiltratie netwerk en van het Internet . Beide firewalls houden tabellen die informatie op Internet hulpbronnen en een lijst van sites die verboden zijn uit het verzenden van informatie aan uw computers bevatten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je VNC gebruiken via het i…
·De geschiedenis van Internet P…
·Hoe maak je Voeg een Google zo…
·Verbinding maken met het inter…
·Hoe je verschillende pictogram…
·Wat is de Web Design Standard …
·Qwest Hi - Speed ​​Internet-op…
·Hoe te IIS 6 websites met behu…
·Hoe Is Netwerk afstand gemeten…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een kabel signaaloverdracht …
·Definitie van Point to Point Protocol 
·Hoe te configureren een WAP11 V2.6 als e…
·Hoe te Vanilla Scented Oil Zorg 
·Hoe een Virtual PC-netwerk configureren 
·Hoe kan ik wijzigen van de MTU -instelli…
·Modbus protocol 
·Hoe kan ik zien of ik een Ethernet -kabe…
·Hoe maak je een film op Lifetime Movie N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com