Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe Is Netwerk afstand gemeten?
Netwerk afstand wordt gemeten met behulp van een reeks complexe vergelijkingen en formules om de afstand van een computer naar de dichtstbijzijnde server of peer computer te bepalen . Netwerk op afstand wordt gebruikt om bepaalde data transfer snelheden te berekenen voor een verscheidenheid van Internet - gerelateerde activiteiten , zoals video games en het downloaden van gegevens . In technische termen , is het netwerk op afstand bekend als latentie , die verwijst naar de specifieke hoeveelheid tijd die het duurt voor een enkel blok gegevens te reizen vanaf de oorspronkelijke bron op een netwerkcomputer . Methoden

netwerk afstand te berekenen , informatici gebruiken twee basismethodiek groepen : infrastructuur gebaseerd en coördineert gebaseerd . Hoewel het bijna onmogelijk om de exacte afstand tussen computers en servers van een netwerk bepalen de spoorvolging hoe snel data travels Deze werkwijzen produceren een nauwkeurige schatting . Elk van deze methoden is het gebruik van formules die helpen wetenschappers bepalen efficiëntie en snelheidsmogelijkheden een netwerk . Om de lay gebruiker , het netwerk op afstand is waarschijnlijk niet een probleem , maar de verzamelde gegevens , zoals de data transfer snelheid , is belangrijk wanneer het tijd is om het type internet service die u in uw huis of kantoor installeren.
< Br >
infrastructuur Gebaseerd

de infrastructuur - gebaseerde methoden voor het meten van het netwerk afstanden zijn triangulatie en het Internet Afstand Map Service , of IDMaps . Hoewel infrastructuur netwerk afstandsberekeningen kan het gebruik van extra infrastructuur apparatuur , zoals IDMaps vereisen , triangulating maakt gebruik van uitsluitend bestaande infrastructuur , zoals internet . Wetenschappers die gebruik maken van de triangulatie methode te kiezen bepaalde punten langs een netwerk , bekend als knooppunten , om te dienen als oriëntatiepunten of bakens , voor het volgen van het blok van reisgegevens 's . IDMaps impliceert het gebruik van tracers die gegevens die wetenschappers gebruiken om data - overdracht afstanden op basis van de punten en de tarieven die tracers ontmoeten elkaar te bepalen.
Coordinate Gebaseerd

In tegenstelling tot de op infrastructuur gebaseerde methoden die worden gebruikt om het netwerk op afstand te bepalen , waar vele monumenten , coördinaat - gebaseerde methoden vereisen minder bakens nodig . Elke computer en server over een netwerk wordt aangeduid als een gastheer . Wetenschappers Afstanden berekenen op basis van de coördinaten toegewezen aan elke host met behulp van coördinaten elke host . Veelgebruikte coördinaat - gebaseerde methoden omvatten Global Network Positioning , Internet Coordinate System en Virtual Landmarks . Coördinaat - gebaseerde methoden worden verondersteld te zijn nauwkeuriger dan de infrastructuur - gebaseerde methoden , maar wetenschappers vaak gebruik van beide soorten op basis van de apparatuur en de middelen waarover zij beschikken .
Relevantie voor u

het netwerk methodieken afstand helpen bij het bepalen van de download snelheden van waaruit je kiest bij het winkelen voor internet service . Op het moment van publicatie , DSL- en kabelverbindingen zijn de meest voorkomende vormen van high - speed internet service en kan de gegevens van maximaal over te brengen naar 15 megabits per seconde op DSL en tot 150 Mbps op de kabel . Deze tarieven geven u een idee van hoe snel je gegevens te kunnen downloaden , want ze zijn eigenlijke berekeningen op basis van de afstand tussen uw computer en de servers van uw Internet Service Provider .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een High Speed ​​B…
·Hoe maak je een computer in ee…
·Hoe je verschillende DNS -serv…
·Hoe maak je een interactieve M…
·Hoe uw Interne & Externe IP-ad…
·Wat is een Proxy website? 
·Definitie van EPPC Protocol 
·Hoe maak je een URL registrere…
·Soorten Remote Access voor geb…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te trainen voor VoIP & RoIP 
·Toegang tot een Windstream Router 
·Hoe kan ik WOW Blok in Linksys ? 
·Een beschrijving van de integratie tusse…
·Hoe u op een Wireless Adapter 
·Hoe maak je een draadloze router gebruik…
·Hoe een Powerline Adapter Works 
·Lichtgewicht Internet Protocol 
·Hoe de tijd corrigeren op een NetGear Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com