Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een Proxy website?
Een proxyserver is een intermediair tussen de twee partijen in een netwerkverbinding . Een proxy server is een stuk hardware meestal geassocieerd met grote organisaties die ze gebruiken om hun netwerken te beschermen tegen kwaadaardige connecties , of hun servers te beschermen tegen overbelasting . Particulieren hoeven niet hun eigen proxy server zelf , want ze kunnen verwerven van de diensten van een proxy via een proxy website . Client - Server

Traditioneel , in het netwerk van communicatie , de klantcontacten van de server , die reageert . In een Web transactie , de gebruiker webbrowser is de client en de server die de gewenste webpagina is de server . De transactie die het verzoek om de pagina van de client naar de server volgt de in het Hypertext Transfer Protocol conventies . Dit is beter bekend als HTTP . Het HTTP-protocol begint zijn uitzendingen met details over de verzoekende computer . Dit gedeelte van de transmissie wordt HTTP-headers genoemd . Het is niet mogelijk om een webpagina te vragen zonder HTTP headers verzonden onthullen de details van de klant en zijn activiteiten aan de server . Bijzonder , het verzoek moet vergezeld gaan van het IP-adres van de cliënt , anders zal de server niet weet waar het antwoord te verzenden . De enige manier waarop een klant kan voorkomen dat openbaarmaking van deze gegevens naar de server is om het verzoek te verzenden via een proxy -server , die is geïmplementeerd in een proxy website .
Doel

verschillende configuraties mogelijk client om verbinding te maken via een proxyserver . Echter , kan de klant niet wenst te verbinden via een proxy voor elk verzoek via het web . De proxy- site is handig wanneer de gebruiker wenst slechts een volmacht af en toe gebruiken . Instellingen van de browser hoeft niet te worden gewijzigd , noch de gebruiker behoefte aan een speciale apparatuur te kopen .
Operatie

Een gebruiker wil een web te krijgen pagina , maar niet wil zijn locatie te onthullen . Hij bezoekt een proxy website . De proxy website bevat een veld waar de gebruiker het adres van de website die hij wil bezoeken kan invoeren . Wanneer de gebruiker een adres gaat in dit gebied , de proxy gaat naar dat adres en verzoeken de pagina zelf . De server kent niet de oorspronkelijke opdrachtgever bestaat. Voor de toepassing van deze transactie , de proxy is de opdrachtgever . De gewenste pagina wordt teruggegeven aan de proxy , die toont in de pagina . De gebruiker de gewenste pagina ziet alsof zijn browser het direct had opgehaald van de webserver van de pagina 's . Echter , het adres in de adresbalk van de browser blijft dat van de proxy website .
Voordelen

Niet alleen een proxy website bieden anonimiteit , het beschermt ook de opdrachtgever van alle programma's van de server zou kunnen proberen om te downloaden op de computer van de klant. De proxy- website geeft de benodigde website zonder dat enig verband programma's door te geven aan de klant .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het verhogen van de buffer…
·Hoe te Grid Coördinaten Get 
·Hoe om te slagen in MLM 
·Wat zijn de lagen van de Inter…
·Hoe Network Boot Disk voor cre…
·Data Communications in Compute…
·Mijn laptop wordt niet verbind…
·Wat zijn de oorzaken Slow Uplo…
·Hoe je Recente Computergebruik…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe Fix een kan server niet vinden of DN…
·Het IP- adres van de Machine zoeken 
·Hoe maak je verbinding een D - Link rout…
·Hoe maak je een DHCP /IP-adres zoeken 
·Hoe te wijzigen Uw WEP en SSID 
·Hoe de versie van Linux Ethernet- driver…
·Wireless Sensor Protocollen 
·Hoe maak je een OS inventaris krijgen va…
·Wat is een Modem Port ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com