Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een VOD- apparaat?
Video on Demand verwijst naar multimedia- technologie die het mogelijk maakt de kijkers om video content te selecteren en te kijken on demand . Een VOD inrichting lijkt op een virtuele video bibliotheek . Het laat de kijker om een geprefereerde televisie of een film video uit een breed menu en biedt ook de kijker vermogen om controle , pauzeren , afspelen , opnemen en downloaden videobestanden . Televisies , smartphones , computers , digitale videorecorders en Xbox consoles alles kan eventueel gebruikt worden als VOD -apparaten . Internet Protocol Television

Meest VOD- diensten
gebruik van Internet Protocol Television technologie voor het streamen en gastheer on - demand video's op een apparaat zoals smartphone , televisie en personal computer . Het protocol converteert pakketten van internet data in een televisie -signaal , en maakt het dus mogelijk om een standaard televisietoestel om het signaal herkennen en speel de inhoud ervan . Telecommunicatie dienstverleners gebruiken ook IPTV technologie om tv-programma's op mobiele telefoons aan te bieden . Een VOD- service vereist een gebruiker tot het nemen van een high - speed of breedband internetaansluiting .
Streaming Versus Hosting

Er zijn twee manieren waarop dienstverleners kunnen bieden op - demand video's naar eindgebruikers . VOD-bestanden kunnen worden gestreamd of gedownload op het apparaat voor het bekijken op een later tijdstip . Een video gedownload op iTunes en vervolgens overgebracht naar een iPhone is een voorbeeld van hoe een VOD- dienst inhoud kan hosten op een eindgebruiker apparaat . Een meer geavanceerde - niveau VOD-service houdt in streaming content in real-time . De inhoud wordt niet op de eindgebruiker apparaat gehost , maar wordt gestreamd omzetten van de internetverbinding in een apparaat - compatibele zendsignaal .
Content Delivery Devices

Apple TV , Vudu en Xbox zijn voorbeelden van apparaten die on- demand internet, televisie en gaming content te leveren aan de eindgebruiker . Ze zijn set - top boxen die kijkers doorgaans hechten aan hun televisietoestellen . Deze apparaten zijn in staat om het leveren van HD-content en het gebruik van breedband en draadloos internet technologie om content te downloaden . De apparaten hoofdzakelijk fungeren als grote videotheken . Gebruiker eiste films , televisieprogramma's en games worden gedownload en opgeslagen in deze vakken . De gebruiker kan vervolgens kijken via de bibliotheek , selecteren en afspelen van de gewenste inhoud . Een abonnement van de betreffende service provider is vereist voor inhoud te leveren op deze apparaten .
Service Providers

Verschillende telecom , televisie en internet media -aanbieders bieden nu VOD- diensten voor eindgebruikers . ITunes , bijvoorbeeld , biedt nu een gigantische bibliotheek van digitale video's , films en televisieprogramma's . Apple's videotheek biedt ook een VOD -interface . Netflix , dat ooit een postorderbedrijf videotheek was , biedt nu VOD streaming en hosting diensten aan via zijn website . Zelfs grote tv- netwerken, zoals ABC , NBC en CBS bieden nu VOD- diensten , hetzij via hun eigen websites of via aanbieders van derden , zoals Hulu . Telecom providers zoals Verizon bieden ook televisie en film databases voor abonnees die gebruik maken van hun mobiele apparaten . Terwijl sommige VOD-inhoud vrij kan zijn , is premium content meestal verkocht voor een maandelijks abonnementsgeld .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je VNC veiliger te maken 
·Netgear Dual Band FAQ 
·How Do I Live streamen van mij…
·Hoe je Short Stories Bericht 
·Hoe te Netmask Bereken Van IP-…
·Het verschil tussen glasvezel …
·WinMX Music Connection Problem…
·Hoe te Domeinnamen Resolve 
·Hoe te Update Your WordPress B…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden computers met een Ether…
·Hoe post een webpagina 
·Hoe links voor een hogere snelheid in Ci…
·Draadloos Internet Sharing werkt niet me…
·SBC ATT 2Wire DSL Modem Gids 
·Het gebruik van computers in Banking & I…
·Hoe u de PSH Vlag in Netscreen 
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een comp…
·Internet - Based Network Time Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com