Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Netgear Dual Band FAQ
Dual-band routers profiteren van geavanceerde netwerktechnologie . U kunt deze routers gebruiken om een ​​meer divers netwerk te creëren , en een beter beheer van de bandbreedte van uw netwerk . Netgear 's dual - band routers bieden deze voordelen ten opzichte van single- band routers door gebruik te maken van een breder frequentiebereik . Als u denkt aan het overschakelen van een single- band router om een dual - band overwegen verschillende factoren . Wat betekent Dual Band Mean ?

Wanneer u een Netgear dual - band router u gebruik maakt van een router die informatie op meerdere frequenties kan verzenden en ontvangen gebruiken . Typisch , de frequentie vindt u een draadloze router werkt is in de 2,4 GHz-bereik . Helaas is het bereik van andere apparaten , zoals draadloze telefoons . Dit frequancy delen tussen apparaten kunnen storing veroorzaken , en je kunt merken dat uw router trager dan normaal als dit gebeurt . Een dual - band router lost dit probleem op door het bedienen van zowel de 2,4 GHz en de minder gebruikte 5 GHz frequentie .
Kost het meer ?

Netgear 's
, en in het algemeen elk ander merk , dual - band routers doen meer kosten dan de standaard routers . De reden hiervoor is dat wanneer je een groot netwerk draaien met een dual - band router kunt u de apparaten scheiden . U kunt uw oudere apparaten op de 2,4 GHz frequentie , en u kunt gebruik maken van uw nieuwere apparaten op de 5 GHz frequentie . Deze scheiding verlaagt de belasting op beide frequenties , waardoor uw netwerk algehele efficiënter . Echter , de mogelijkheid om uit te zenden op beide frequenties betekent dat de router is meer sophisticed , en duurder om te produceren .
Is het sneller?

De Netgear dual - band router is een beetje sneller dan de single - band tegenhanger . Echter, de kracht niet zozeer in de snelheid , maar het feit dat de 5 GHz band niet wordt gebruikt als veel apparaten . Wanneer u uw apparaten aansluiten via de 5 GHz-band zullen ze minder storing ondervinden van andere digitale apparaten en hebben een sterker signaal van dichtbij . Houd er echter rekening mee dat niet alle draadloze apparaten zijn compatibel met deze frequentie .
Hoe stel ik het omhoog ?

U zult merken dat het opzetten van een van Netgear 's dual - band routers is hetzelfde als voor elke andere router . Je begint met het installeren van de chauffeur van de router aan op uw computer met de meegeleverde cd - rom , en vervolgens de router om uw modem verbinden u . Daarna is de dual - band router verbindt u met uw computer . Met de wizard die is opgenomen in de installatie-cd , kunt u snel configureren van uw router en heb het streamen van het internet om al uw apparaten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is het verschil tussen het…
·Hoe maak je een Hollywood FX 5…
·Hoe Hook Up High Speed ​​Inter…
·Hoe je het internet aan de sla…
·Ik kan geen verbinding met een…
·Hoe kan ik Speed ​​Up Windows …
·Hoe wordt mijn computer commun…
·Hoe het opzetten van de DNS vo…
·Hoe te ADAM gebruiken voor Rem…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router P…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe te openen een Netgear Port 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
  Netwerken Articles
·Hoe Network Gebruiker Activity Monitor 
·Hoe te Expecto Patronum gebruiken in Har…
·WPA Personal Vs . WEP 
·Hoe te verbinden op het internet Met T60…
·Hoe het opzetten van WEP op de D - Link 
·Wat zijn de verschillen tussen switches …
·Hoe kan ik een toepassing wilt verwijder…
·Verbinding maken met een beveiligd draad…
·Fiber Channel Authentication Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com