Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Netgear DG834GT Wireless Problemen
Netgear 's DG834GT is een netwerk product dat een ADSL2 + -modem , 10/100 LAN- switch met 802.11g draadloze mogelijkheden combineert . Geïntroduceerd in de late , de DG834GT is een van de vele draadloze producten geïntroduceerd in het eerste decennium van het millennium , de meeste van hen combineren van verschillende functies in een apparaat . Hoewel Netgear wordt geprezen om zijn betrouwbare producten , soms zijn er problemen die zich voordoen met dit toestel , noodzakelijk een aantal problemen oplossen . Functie

De DG834GT helpt bij het stroomlijnen draadloze netwerken door het opnemen van een ADSL2 + modem ( die wordt gebruikt met DSL -verbinding ) , waardoor het ene apparaat naar de functies van twee , namelijk een DSL-modem en draadloze breedband router te voeren . Naast het leveren van standaard Wi - Fi-mogelijkheden , de DG834GT bevat ook een firewall , bekabeld LAN-switch , waardoor bekabelde computers en printers op te nemen op hetzelfde netwerk als de draadloze clients .
Types < br DG834GT >

Netgear 's
( en andere soortgelijke apparaten ) zijn gevoelig voor veel problemen , maar bijna alle van hen vallen onder een van de volgende categorieën .

geen draadloos signaal . Bevestigen of het draadloze netwerk is zichtbaar op uw computer , Windows- gebruikers kunnen het netwerk zien door te klikken op het pictogram voor draadloze netwerken in het systeemvak of door netwerken te selecteren onder het Configuratiescherm . Mac- gebruikers kunnen het netwerk zien door te klikken op de taartpuntvormige Airport icoon in de rechterbovenhoek van het scherm .

Geen internetconnectiviteit . Controleer of de juiste gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw DSL-service is ingevoerd op de configuratiepagina ( zoals beschreven in de paragraaf Identification ) en dat de Netgear DG834GT goed is aangesloten op de telefoonaansluiting die is verbonden met een DSL-service . Uw

Verloren draadloze wachtwoord . Een wachtwoord wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers verbinding maken met het netwerk , maar het kan worden gelokaliseerd door een vaste bedrading van een computer naar het apparaat en de toegang tot de configuratiepagina ( zoals beschreven in de paragraaf Identification ) op Twitter

Lost admin wachtwoord . . Een verloren wachtwoord zal vereisen dat u de configuratie van de unit , en een reset naar de fabrieksinstellingen is vereist . Om de DG834GT resetten , gebruik dan een pen om de "Reset " knop aan de achterkant voor 45 seconden drukken terwijl het apparaat is ingeschakeld . Dan toegang tot de router zoals beschreven in de paragraaf Identification .
Identificatie

De standaard naam van het draadloze netwerk
is " netgear " en het standaard IP-adres van het apparaat is 192.168.0.1 . Het invoeren van dat aantal in een webbrowser zal brengen de configuratiepagina van de router . De standaard gebruikersnaam is " admin " en het standaardwachtwoord is " password . " Als een van deze zijn gewijzigd , kunt u deze hier opnieuw in te stellen .
Overwegingen

controleren
met uw internetprovider om het probleem te bevestigen is niet een probleem met de telefoondraden . Een snelle oproep aan uw ISP helpdesk is een goed idee , vooral vóór te investeren geen tijd en moeite te maken met iets dat uit uw controle .
Expert Insight

in veel gevallen kan een simpele reboot van de DG834GT samen met uw computer op het netwerk het probleem op te lossen . Controleer of u bent verbonden met het juiste draadloze netwerk , en dat het internet lampje aan de voorzijde van het toestel is verlicht , die zal aangeven of Internet -verbinding aanwezig is .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te herstellen van de Buffa…
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( A…
·Wireless Network Router Proble…
·Hoe kan ik een Linksys WRT310N…
·How to Set Up Wireless Router …
·Hoe de Password Reset op een N…
·Hoe maak je een Wireless Boost…
·Wat is PAT op WiFi ? 
·Hoe vind ik een nummer code vo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·High Speed ​​Internet Tips 
·Data Link Protocol 
·Hoe verhoog ik de Frame Maat Van 1514 to…
·Hoe kan ik een externe USB Internet Conn…
·Hoe om te controleren een URL voor een V…
·LLTD Networking Protocol 
·Wat zijn de oorzaken High Speed ​​Intern…
·Hoe maak je een VNC gebruiken op een ISP…
·Uitleggen hoe Apple Airplay Works 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com