Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat is PAT op WiFi ?
Draadloze routers verbinden een groep van Wi - Fi - enabled computers op het internet . De router neemt de binnenkomende internetverbinding en communiceert met de computers op het netwerk draadloos. Elke computer heeft toegang tot het internet , maar het netwerk heeft slechts een IP-adres . De router vertaalt tussen het private IP-adressen aan de computers en het openbaar IP -adres toegewezen door het toevoegen van een poortnummer aan het IP-adres in elk uitgaand bericht . Dit is Port Address Translation , die wordt afgekort als PAT opgeroepen . Overbelasting

PAT
is een soort van NAT of Network Address Translation . In een NAT -systeem , kan een toegangspoort tot een netwerk hebben een pool van IP-adressen beschikbaar zijn om het te . De gateway kan worden geïntegreerd router van het netwerk . De router heeft minder openbare IP-adressen beschikbaar zijn dan het aantal computers in het particuliere netwerk, omdat niet elke computer op het netwerk toegang krijgen tot het internet op hetzelfde moment , en zo het publieke IP- adressen kunnen worden hergebruikt wanneer een computer op het netwerk eindigt haar internettoegang . Elke computer op het netwerk een prive IP -adres dat alleen uniek binnen dat netwerk en kan niet worden gebruikt op het Internet . In netwerken , data reizen in pakketten : segmenten van data met een kopbal prepended , met vermelding van het doel en de reis van de data 's . Datapakketten uit het reizen van het netwerk hebben hun bron adres veranderd door de NAT gateway . De gateway registers die interne IP -adres is toegewezen aan welke publieke IP -adres . Het vangt dan de inkomende antwoorden en wijzigt de tijdelijke publiek IP adres te vervangen door het interne IP -adres van de doelcomputer . PAT heet NAT overbelasting . Deze methode van NAT wordt gebruikt als de gateway heeft slechts een openbaar IP -adres beschikbaar zijn in de afwezigheid van een pool van adressen .
Port

Het woord " haven " in computergebruik heeft twee betekenissen . Een daarvan is een fysieke aansluitbus ergens aan de buitenkant van de computer . De andere is een logische poort . Dit is de versie van het woord dat PAT gebruikt . Een haven in deze context is maar een getal gebruikt als snelkoppeling door netwerksoftware . Havens meestal directe inkomende verzoeken om een specifiek programma . PAT gateways gebruiken poortnummers aan de beoogde bestemming computer op het particuliere netwerk te identificeren .
PAT Gateway

Zoals de PAT gateway heeft slechts een openbaar IP-adres , het moet een methode gebruiken om onderscheid te maken tussen het verkeer dat naar het internet vanaf meerdere computers binnen het netwerk . Het vervangt het bron-IP -adres in uitgaande datapakketten - deze adressen zijn alleen zinvol binnen het netwerk . Het adres vervangen in de bron -adres is het IP-adres van de gateway met een poortnummer geplakt het. De gateway registreert vervolgens het poortnummer dat wordt gebruikt om dat netwerk IP-adres te identificeren . Als de respons komt terug van de server , het bevat de adres /poort combinatie de gateway zet in het verzoek datapakket . Vervolgens referenties dat poortnummer in zijn database en vervangt het adres van bestemming met het IP-adres netwerk het tegen dat poortnummer heeft geregistreerd .
Wireless PAT

PAT
wordt gebruikt uitvoerig in huis Wi - Fi -routers . Thuisgebruikers hebben over het algemeen slechts een IP -adres , maar de Wi - Fi-router maakt het mogelijk meerdere computers in het huishouden om verbinding met het internet . NAT en PAT bieden ook bescherming aan de computers op het netwerk , omdat er geen inkomende ongevraagde berichten kunnen een van de computers te bereiken achter de router . Alleen antwoorden op uitgaande verzoeken kunnen worden gericht aan de computers op het Wi - Fi-netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Set Up Wireless op een …
·Hoe maak je een Mac Clone Met …
·Hoe om te upgraden naar Tomato…
·Hoe Set Up Internet DSL -modem…
·Hoe maak je een WiFi -router m…
·Hoe configureer ik mijn laptop…
·Instructies voor de D - Link A…
·Hoe je WAN Ping op een Linksys…
·Hoe kan ik een Pin Into My Net…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Network Cable Rj45 Krimptang Informatie 
·Hoe om uw IP adres verbergen bij het ver…
·Hoe je toestaan ​​DNS lookup via een fir…
·Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
·Een klein Typisch huis Ethernet LAN 
·Hoe om uw Google Mail POP-wachtwoord res…
·Hoe om te achterhalen of een website dow…
·Hoe een Apple Computer toevoegen aan een…
·Hoe maak je een USB-modem gebruiken met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com