Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
How Do I Live streamen van mijn computer?
Een live stream is een term die wordt gebruikt om streaming video en /of audio op het internet voor zowel het grote publiek te bekijken , of voor een geselecteerd publiek beschrijven . Er zijn vele toepassingen die u in staat om dit te doen , en de verschillende websites en diensten zijn opgedoken die bieden een breed scala aan gratis live streaming diensten . Met enige kennis en achtergrond over dit onderwerp , kunt u leren hoe u snel en gemakkelijk live stream vanaf uw computer of mobiel apparaat . Live Streaming Services

Er zijn vele soorten live streaming services die beschikbaar zijn voor gebruik, zoals Justin.tv en Livecast.com , twee van de grootste en meest gebruikte live streaming diensten . Deze ondersteunende live streaming op computers en mobiele apparaten , zoals mobiele telefoons . Andere streaming diensten tegemoet te komen uitsluitend naar mobiele apparaten of computers en geven geen interoperabiliteit opties . Het beste is om een platform als je kunt kiezen , zodat mensen die kijken je live streams hoeft niet heen en weer stuiteren tussen de verschillende diensten elke keer dat je een nieuwe video te produceren . Zorg ervoor dat u een dienst die de gewenste opties biedt te kiezen , zoals sommige services kunt u deelnemen aan live chatten met uw kijkers , berichten sturen naar andere live streamers , en meer . Sommige vormen van dienstverlening , zoals Kyte.com , geven gebruikers de mogelijkheid om geld te verdienen op hun live streams , dus als je een website wilt beginnen , dat de tarieven voor toegang tot uw live stream , een dienst als deze zou een geweldige plek om te beginnen .
Equipment te gebruiken

bij het doen van een live stream , is het belangrijk om de juiste hardware kiezen voor uw doeleinden . Als u wilt live stream voor een lange periode van tijd , krijg je een webcam die u toelaat om op te nemen met een lage resolutie , zodat al je bandbreedte wordt niet in beslag genomen door de live streaming . Dit zal resulteren in een lagere kwaliteit video stream , maar het zal u toestaan ​​om te handhaven fatsoenlijke toegang tot internet versnelt de gehele tijd dat u live streaming . Als u wilt kortere live streams , of degenen die meer detail in de afbeelding nodig hebben produceren , probeer dan met behulp van een hogere kwaliteit webcam . Als je probeert om een live stream met doe een ingebouwde webcam , kunt u overwegen over te schakelen naar een externe webcam , omdat deze zal hebben meestal meer mogelijkheden biedt, zowel in termen van hardware en software , en ze kunnen een hogere kwaliteit video dan voorzien ingebouwde webcams .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te gebruiken tracert naar …
·Wat gebeurt er als een router …
·Hoe om iemands e-mail adres op…
·Hoe uw draadloze Wi - Fi Conne…
·Hoe uw bureaublad opnemen op U…
·Kun je een HP printer draadloo…
·Hoe kan ik een Linksys Etherfa…
·Hoe de Linksys WAP54G als draa…
·Soorten IP-adressen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een oude laptop gebruiken als…
·Hoe kan ik een IMVU account Maak 
·Wat is een VMDK bestand? 
·Hoe maak je een Gaming Router kopen 
·Hoe je je Netgear router Bridge 
·Mijn Linksys Wireless - B Media Link WEP…
·Service Oriented Architecture Components…
·Hoe maak je een NTP-server Groepsbeleid …
·Hoe je je router Haak van uw computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com