Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat gebeurt er als een router tochten?
Wanneer een router breekt , elke computer die u hebt aangesloten op het niet langer in staat om het internet te bereiken . Wanneer u probeert een webpagina te laden op een computer die afhankelijk is van de router , een foutbericht weergegeven . Door te leren over de storing aan de router en de symptomen , kunt u bepalen of een Internet -verbinding niet is te wijten aan de router of iets anders , zoals een defecte modem . De Router

Uw router gegevens die zij ontvangt van uw modem , hetzij via directe Ethernet-verbinding of via een signaal uitgezonden op specifieke radiofrequenties . Een router heeft meestal een statuslampje dat betekent dat het goed werkt . Wanneer dit licht is anders dan groene kleur , je waarschijnlijk een probleem . Een router kan breken als gevolg van oververhitting , verouderde firmware of elektrische storing . Routers zijn eenvoudige apparaten , en dit kan de oorzaak van een storing gemakkelijk.
Symptomen van een gebroken Router

Als uw internetverbinding werkt goed voor enkele minuten na het begin van een sessie en dan begint te onregelmatig voeren , hebt u mogelijk een router die is oververhitting . Routers produceren kleine hoeveelheden warmte als zij actief zijn , en je moet ervoor zorgen dat ze een paar centimeter vrije ruimte aan elke kant . Als uw router breekt plotseling , krijgt u een foutmelding ontvangt van uw webbrowser waarin staat dat de website die je probeert te bereiken niet werd gevonden .
Foutmeldingen

wanneer uw router breekt , een foutbericht weergegeven van de webbrowser wanneer u probeert om pagina's te laden . Deze foutmelding verschilt per browser . Bijvoorbeeld , in Google Chrome , de boodschap ontvangt u " De server op www.website.com kan niet worden gevonden , omdat de DNS- lookup is mislukt , " waar de "website " is de site die u probeerde te bereiken . Internet Explorer geeft de foutmelding ' Internet Explorer kan de webpagina niet weergeven . "Als je deze foutmeldingen ontvangt , kan een eenvoudige techniek voor probleemoplossing bepalen of het uw router die slecht functioneert of uw modem .
< Br > Problemen

als u vermoedt dat uw router is gebroken , moet je eerst uitsluiten dat uw modem als de defecte component. De modem is het apparaat dat de gegevens van uw internetprovider ontvangt . Als het niet lukt en je het niet weet , kunt u ervan uitgaan dat de router niet werkt . Om de modem te testen , verwijder de Ethernet-kabel die loopt van het aan de router en sluit deze rechtstreeks aan op uw computer . Na enkele ogenblikken , moet de computer de verbinding automatisch te detecteren . Als je in staat bent om een ​​website te laden , het is uw router die heeft gebroken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een Proxy -nummer ? 
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Hoe uw eigen Vocaroo Server Bu…
·Hoe in te loggen op een Studen…
·Toegang tot een Windstream Rou…
·Hoe maak je een film online Re…
·Hoe snelheid van een breedband…
·Hoe maak je verbinding een T1 …
·Hoe geld te sturen Met behulp …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
De Wireless Router maakt geen verbinding…
  Netwerken Articles
·How to Set Up Draadloos internet op een …
·Hoe te Connect Laptop & PC door Infrared…
·Hoe maak je een netwerk schijf beveilige…
·DSL Vs . T1-lijn 
·Problemen met Netgear WiFi in Windows 7 
·Wat zijn de functies van de twee data - …
·Hoe maak je een IIS Certificate Creëren…
·Hoe een SMC router configureren 
·Doel van padbepalingsalgoritmen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com