Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Service Oriented Architecture Components
Service-oriented architecture (SOA ) , een business model wordt gebruikt voor het automatiseren van de klant en service interacties , bestaat uit zeven grote " lagen " van interactie . Elke laag apart en kunnen aan de lagen rond het om verzocht door een cliënt taken. De zeven lagen zijn operationele systemen , enterprise componenten, diensten , business process choreografie , presentatie , integratie architectuur en kwaliteitssystemen . Operational Systems

De eerste laag van SOA , de operationele systemen laag , is samengesteld uit de reeds bestaande hardware en software ter beschikking van de onderneming . Dit kan onder meer mainframes , servers , legacy-applicaties en legacy zakelijke praktijken .
Enterprise Components

De onderneming componenten laag behandelt het grootste deel van de functionaliteit binnen de service-oriented architectuur . Diensten kan opvragen onderneming componenten , die vervolgens de query met behulp van de beschikbare middelen uit de operationele systemen te verwerken .
Services

Niet alle functies van de onderneming componenten wordt gemaakt publiekelijk beschikbaar voor gebruikers. De diensten laag bestaat uit alle beschikbare diensten gebruikers kunnen opvragen , zowel openbare als particuliere . Diensten in deze laag kunnen afzonderlijk of samen worden gebruikt als onderdeel van een samengestelde dienst in de zakelijke choreografie laag.
Business Process Choreografie

Business process choreografie
betreft de samenstelling van de individuele diensten aan een enkele uniforme toepassing te maken . Elke choreografie omschrijft het proces waarbij data wordt via een set van services . Deze laag helpt Modulariseren de SOA- proces door te vertrouwen op alleen de blootgestelde diensten .
Presentatie

De presentatielaag
, hoewel niet altijd nodig is , biedt toegang tot de zakelijke choreografie en diensten via portals . Bijvoorbeeld , zou webservices toegang tot een portal die zou leiden tot een dienst of bedrijf choreografie bedoeld.
Integratie

De zesde laag levert de integratie van diensten door gebruik van een reeks transformationele mogelijkheden. Dit kan onder meer intelligente routing systemen en protocol bemiddeling , die beiden werken om de stroom van gegevens te begeleiden door middel van etikettering en verstrekking van de informatie .
Quality of Service

De laatste laag , kwaliteit van de dienstverlening , omvat alle processen met betrekking tot het waarborgen van een positieve ervaring . De kwaliteit van de service laag omvat veiligheid en prestatieverbeteringen . Kunnen volgen van de SOA , deze laag reageert op gebeurtenissen die nodig om de algehele kwaliteit van de toepassing te verbeteren .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Heeft Wireless B /G Werk aan W…
·Hoe Computer gegevens Met behu…
·Problemen met beheerdersrechte…
·Hoe het opzetten van meerdere …
·Microsoft SharePoint Portal Tr…
·Moeite met het verwerven van e…
·Manieren om Netwerk thuiscompu…
·Hoe een ad hoc Wi - Fi -netwer…
·Hoe maak je een Brocade -switc…
  Related Articles
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe je Wireless Internet Service uitbrei…
Hoe uw Linksys Service Set Identifier Ve…
Hoe krijg ik Wireless Service voor My Ho…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe kan ik een Internet Service Provider…
Hoe je DSL internet krijgen zonder een t…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je draadloos internet werken op…
·Hoe te gebruiken VoIP voor Audio Confere…
·Wat is bidirectionele communicatie 
·Hoe maak je een netwerk Hub Reset 
·Hoe maak je pagina's uit een school comp…
·Cisco WET610N Ethernet Bridge instructie…
·Hoe het opzetten van TRENDnet TEW - 432B…
·Heeft de MagicJack Werk op meerdere comp…
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com