Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te gebruiken tracert naar Netwerkproblemen Diagnose
tracert ( kort voor traceroute ) is een netwerk diagnostisch instrument dat kan worden gebruikt om te bepalen waar de netwerkproblemen zijn gevestigd . Dit kan een nuttig instrument zijn om erachter te komen waarom u geen verbinding met een andere computer via het internet te zijn . In dit artikel wordt uitgelegd hoe u tracert gebruiken om netwerkproblemen te onderzoeken op Windows . Als u geïnteresseerd bent in het leren van de technische details van hoe traceroute werkt , controleer dan de middelen sectie . Wat je nodig hebt
Microsoft Windows
Toon Meer Aanwijzingen
1 dialoogvenster Uitvoeren " class = " Thumbnail " data - type = " modal " data - modal - krediet = " " data - modal - content = " Start - > Uitvoeren dialoogvenster " >

Open het " Uitvoeren" dialoogvenster door te klikken op Start , vervolgens op Uitvoeren . Als alternatief kunt u brengen het dialoogvenster met behulp van een sneltoets door ingedrukt houden van de Windows -toets ingedrukt en druk op R. kopen van 2

In het invoervak ​​naast " Open : " . type " cmd " zonder de aanhalingstekens en vervolgens op enter Dit zal de DOS-opdrachtregel te openen venster .
3

bij de prompt type " tracert www.google.com " zonder de aanhalingstekens en druk op enter .

Wacht 4 terwijl de tracert loopt . de output van tracert is in 4 kolommen . de eerste kolom is de " hop " -nummer . Elke " hop " is het apparaat dat uw netwerkverkeer wordt omgeleid via te reizen om van u naar de bestemming . de volgende 3 kolommen zijn ping-tijden . Ping tijd is hoe lang het duurt om een netwerk pakket sturen van u naar een ander netwerkapparaat en weer terug . Ping tijden zijn gemeten in milliseconden . de vijfde kolom is het adres van het netwerkapparaat dat het verkeer door de poort ( of stoppen bij ) .

Kijk 5 bij het eerste item in de vijfde kolom . in een typisch eigen netwerk , dit hop is uw router . Als de tracert maakt het zo ver dan betekent dit dat de verbinding tussen de computer en de router werkt .

Kijk 6 bij de volgende paar regels in de vijfde kolom ( ik heb wazig uit een aantal van mijn netwerk identificatie in het beeld voor veiligheidsdoeleinden ) . de eerste hop na uw router zijn uw ISP netwerk , te beginnen met uw kabel-of DSL-modem als het een apart apparaat van uw router . het aantal hops behoren tot je ISP zal variëren afhankelijk van de ISP en de route van het netwerkverkeer . Merk op dat mijn ISP is Verizon en het is vrij duidelijk welke hop tot hen behoren . Als er problemen zijn in deze hop dan weet ik dat het probleem Verizon's en kan ze bellen om te klagen .

Kijk naar de laatste lijn 7 in de vijfde kolom . in een situatie waar alles goed werkt , zal deze lijn uw bestemming ( www.google.com in ons geval ) . Als de dingen niet werken , zal dit het adres van het netwerkapparaat dat is het hebben van problemen. Als het adres is niet in je ISP -netwerk noch is het uw bestemming dan is er eigenlijk niets wat je anders dan wachten kan doen en hopen dat wie verantwoordelijk is voor het netwerkapparaat krijgt het vast . Als het probleem is in je ISP netwerk dan moet je ze belt . Als het probleem is met de bestemming gastheer dan kon je contact met hen .

Kijk 8 naar kolommen 2-4 . Dit is waar we kunnen zien zal zijn als er problemen zijn . Ping tijden dient geleidelijk te verhogen als het aantal hops omhoog gaat . als er een hop , dat een dramatische toename van de ping tijd heeft (laten we zeggen , 100 ms tot 700 ms ) of heeft sterretjes ( * ) in plaats van tijd dan is dat hop heeft problemen. in het ergste geval , alle drie kolommen zullen sterretjes en u zult beginnen om 'Time-out " -berichten .
9

Wees ervan bewust dat er een situatie waar de dingen goed kan worden functioneert maar tracert geeft u " time-out " -berichten . e - Hoe is eigenlijk een voorbeeld van dit gedrag . netwerk apparaten kunnen worden geconfigureerd om ping- verzoeken te negeren en wanneer ze dat doen , krijg je alleen maar timeout fouten ook al andere netwerkverkeer ( zoals webpaginaverzoeken ) zal werken prima . In dit geval zien we dat de laatste succesvolle ping was om DEMAND - MEDI . Sinds Demand Media is eigenaar van e - Hoe kunnen we afleiden dat er geen problemen met het netwerk tussen mijn computer en de e - How website . Als ik hebben problemen met de toegang webpagina's op e -hoe , met deze informatie die ik kon uitsluiten dat mijn netwerk verbinding met de site als de bron van het probleem .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een VLAN Virtual Circui…
·Hoe het opzetten van een web h…
·Wat is een IM in tekst Massage…
·DOS Command te controleren of …
·Kabel Internet Vs . Dial Up 
·Wat zijn WAN's en routers ? 
·Hoe maak je een Processornumme…
·Hoe herken je Transmission Rat…
·Apple DNS Fix 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de toegang tot schadelijke websites …
·Hoe het opzetten van een server Netwerk 
·De risico's van virussen , wormen en Tro…
·Over Aansluiten van twee computers met e…
·Hoe maak je een eigen certificaat voor S…
·Hoe maak je een FTP- wachtwoord wijzigen…
·Hoe de SNR vergroten van een draadloos s…
·Hoe maak je een ZigBee Compliant Transce…
·Hoe een SMCWBR14 - G router configureren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com