Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Apple DNS Fix
Domain name servers ( DNS ) worden gebruikt om Internet vernoemd adressen associëren met numerieke adressen , veel op dezelfde manier als een telefoonboek associeert de naam van iemand met een telefoonnummer . Internet numerieke adressen worden genoemd " dotted quads " en zijn altijd vier getallen van 0 tot 255 gescheiden door punten : " . 199.103.16.5 " bijvoorbeeld, Problemen met de domeinnaam servers kunnen interfereren met alle pogingen tot internetverbindingen . U kunt uw Internet- instellingen bekijken of wijzigen op uw Macintosh in Systeemvoorkeuren . Over DNS lookups

Als je naar een webpagina , moet uw Macintosh bepalen waar op het internet naar een aangewezen om te reageren op dat adres webserver vinden . Dit wordt gedaan door middel van domeinnaam -servers . Een Internet-register behoudt de records waarvan servers volgen alle van de computers op de website domeinnaam die u bezoekt , deze worden gebruikt voor het opzoeken van de servers die reageren op verzoeken gestuurd naar " www " op die website . Domeinnaam resolutie wordt gebruikt om deze informatie terug te keren naar je Mac , meestal binnen enkele milliseconden van uw verzoek .
Kiezen van een Domain Name Server

Uw internetprovider bevat standaard DNS servers , die automatisch worden toegevoegd aan uw Internet netwerkinstellingen . Om te zien welke DNS-servers die u gebruikt , opent u Systeemvoorkeuren en klik op de "Network Preference " venster . Klik op de "Advanced ... " knop , vervolgens op het tabblad " DNS " op het drop -down venster dat volgt . Uw standaard DNS servers zullen in grijze tekst worden opgenomen in de linkerkant van het venster . DNS-servers worden altijd ingevoerd als een numeriek internetadres , want er is geen manier om te zoeken van de naam van een DNS -server voordat u daadwerkelijk hebt DNS -service .

Als u problemen ondervindt met uw DNS -service , kunt u een alternatieve server te gebruiken handmatig invoeren. Klik op de " + " knop in de linkerkant van het venster en typ in het numerieke adres van de DNS-server .
DNS Security Gebreken en oplossingen

een ander potentieel probleem met DNS is de mogelijkheid om gebreken in DNS- beveiliging om een ​​" man in the middle ' aanval te creëren . Zo kan een internet crimineel DNS -service , zodat vallen dat wanneer u probeert om de website van uw bank , opent in plaats van om de numerieke internetadres voor je bank , je zult in plaats daarvan worden omgeleid naar een server onder de controle van de aanvaller . Aangezien uw computer zal denken dat dit de juiste website voor uw bank , zal de URL hetzelfde zijn , maar je zult communiceren met de verkeerde website .

De oplossing hiervoor is om het Macintosh-besturingssysteem software te houden geactualiseerd ; toen beveiligingsproblemen zoals DNS worden ontdekt , worden beveiligingsupdates vrijgegeven door Apple spoedig daarna . Een dergelijke aanval werd ontdekt in 2008 en werd vastgesteld in de update voor Mac OS X 10.5.5 en Security Update 2008-006 .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn de voordelen van de F…
·Hoe kan ik een Cable Tech Setu…
·Hoe maak je een Mac Mini's Int…
·Hoe het opzetten van Outlook v…
·Hoe je toelaten om uw tweets r…
·Hoe kan ik video's Fetch Van M…
·Hoe te Connect Ping naar Faceb…
·Hoe maak je een digitale handt…
·Hoe maak je een DNS NSLookup T…
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik configureren van een Cisco -r…
Hoe Fix Verizon Wireless Broadband 
Hoe je DNS op de Linksys WRT300N zoeken 
Hoe te Solid Red Light Fix op een 2Wire …
Hoe Hook Up een Apple laptop op een draa…
Hoe u uw Linksys Wireless - G Router 2.4…
Hoe maak je een gekaapt draadloze router…
  Netwerken Articles
·Hoe te Forward poort op een Ventrilo Lin…
·Hoe krijg ik toegang beperken tot de ged…
·Hoe kan ik Limewire Laat Via Instellinge…
·Problemen met de Linksys Wireless G 
·Hoe maak je een Cisco System 350 WiFi-ve…
·Hoe de bandbreedtevertragingsprodukt ber…
·De voordelen van site - to- site VPN's o…
·Hoe maak je Vertalen Een hostnaam Into e…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een pc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com