Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Problemen met de Linksys Wireless G
Linksys ontwierp de draadloze G router voor eenvoud , omdat ze verwachten dat hun klanten om de router in hun netwerk aansluiten en surfen op het internet . Om deze reden , Linksys ontwierp de draadloze G router naar rechts uit te werken van de doos . Ze creëerde ook de GUI ( Graphic User Interface ) zodat een netwerkbeheerder met gevorderde kennis van routers instellingen kunt aanpassen aan de behoeften van hun netwerken aan te passen . Vanwege de mogelijkheid van de Linksys Wireless G's te simplistisch van aard en klantgericht, kan een aantal dingen ertoe leiden dat de router te stoppen met werken . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer , router en modem . Zet uw modem op de eerste en wacht tot de " data " licht te flikkeren . Als de gegevens lampje niet brandt , bel uw Internet- provider , als uw modem geen internetverbinding hebt . Als de " data " lampje gaat branden en knipperen , zet uw Linksys router . Wacht tot de "Internet " licht aan te zetten . Als de "Internet " licht gaat niet aan , gaan naar de volgende stap . Als de "Internet " lampje gaat zetten , dan is opstarten van uw computer en controleer het Internet . Als het internet werkt , is het probleem opgelost door het rebooten van je netwerk . Als het internet niet werkt , ga dan naar de volgende stap . Kopen van 2

Controleer de bekabeling tussen de modem en de router . Verkeerde kabels is vaak een probleem met de eerste keer gebruikt . De Ethernet -kabel wordt aangesloten op de " To Computer " port of " Ethernet" -poort aan de achterkant van het modem . Het andere uiteinde van de kabel wordt aangesloten op de WAN ( Wide Area Network ) -poort aan de achterkant van de Linksys router . Linksys plaatste de WAN-poort weg van de andere poorten op de achterkant van de router te helpen dat hij opvalt . Als de kabel goed is gelegd , te vervangen door een nieuwe Ethernet-kabel . Herhaal stap weer een. Als u geen toegang tot de router , ga dan naar de volgende stap .
3

Duw een kleine pin in de reset-opening aan de achterkant van uw Linksys router totdat de lampjes knipperen en weer worden vast . Herhaal stap weer een. Als het internet nog steeds niet bewegen werkt met de volgende stap .
4

Verwijder de Ethernet-kabel van de Linksys router en steek deze in de "Ethernet " -poort aan de achterzijde van uw desktop computer of de zijkant van uw laptop computer . Dit elimineert de router van uw netwerk . Controleer het internet . Als je internet hebt , de router is defect . Contacteer Linksys voor een reparatie onder garantie . Als je nog steeds niet over het internet , contact op met uw internetprovider om het probleem te melden .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een standaard rout…
·Hoe maak je een 5 - GHz NetGea…
·Hoe te installeren een Netgear…
·Hoe te configureren Cisco 2600…
·Hoe maak je een Intel Pro Wire…
·Hoe om poort 80 te resetten 
·Wat betekent TCP Connection Fa…
·Hoe MTU Speed ​​
·Over Wireless Broadband Router…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Een tutorial over de AT & T Sierra Wirel…
·Hoe maak je een WRT150N Linksys Router m…
·Hoe kan ik Flash Linksys Firmware 
·Hoe kan ik een NetGear Wireless Router L…
·Hoe uw PayPal- URL zoeken 
·Hoe je anderen blokkeren bij gebruik van…
·Hoe te Password Policy uitschakelen in W…
·Hoe kan ik XP Wireless configureren 
·Hoe maak je een draadloze repeater toe 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com