Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Draadloos Internet Sharing werkt niet met Vista
Bij het opzetten van een draadloos netwerk , kunt u twee of meer computers te verbinden met het internet en met elkaar door middel van radiosignalen in plaats van kabels . Je zou een draadloze router , breedband modem , internetverbinding en een DLS -aansluiting of kabel -aansluiting nodig hebt om draadloos internet te beginnen met delen in een netwerk . Je kan tal van oorzaken te vinden bij het zoeken naar oplossingen voor de vraag waarom draadloos internet sharing werkt niet met Vista . Instructies
Windows Network Diagnostics
1

Meld u op uw computer aan als beheerder . Als niemand anders in uw huishouden gebruikt uw computer , wordt u automatisch de beheerder geworden .

Klik 2 " Start ", " Configuratiescherm " Systeem en onderhoud " en " Systeembeheer . " < Br >
3

Dubbelklik op " Event Viewer ", klik vervolgens op " bevestiging , " als u wordt gevraagd om u te bevestigen als de beheerder . u krijgt een venster te zien met een overzicht van de gebeurtenissen van Network Diagnostics .
4

Dubbelklik op een gebeurtenis om deze te openen . Je zult de woorden opmerken , " oorzaken , " in het vak Beschrijving , welke problemen en " reparatie opties , " welke oplossingen vertegenwoordigen .
Problemen Wireless Sharing
5

rechtermuisknop op het pictogram netwerk naar Windows Network Diagnostics openen.
6

Klik op " Diagnose en herstel . " Windows Network Diagnostics kan u helpen bij het ​​oplossen van draadloos internet sharing kwesties .
7

controleren om er zeker van u het delen van printers en bestanden delen met uw draadloze netwerk hebt ingeschakeld .
8

Klik op ' Start' en vervolgens ' verbinding maken "om een lijst met draadloze netwerken automatisch gedetecteerd door Windows Vista te bekijken , samen met uw draadloze netwerkadapter .
9

Open " Help en ondersteuning " als Windows niet kan detecteren een netwerk dat je denkt in je computer range bestaat. Zoek naar " Problemen oplossen met het vinden van draadloze netwerken . "
netwerk Problemen na installatie van de software
10

Klik op "Start" " Configuratiescherm", " netwerk en internet", klik op " Netwerkverbindingen beheren " op het linkerpaneel van het venster .
11

klik met de rechtermuisknop op uw netwerkverbinding en klik op ' Eigenschappen . "
12

Klik op " Doorgaan ", wanneer u wordt gevraagd uw toestemming om door te gaan aanvragen . Je krijgt een lijst van alle verbindingen te zien voor uw netwerk . Plaats een vinkje in een vakje als u merkt dat een noodzakelijk verband niet gecontroleerd .
13

Ga naar de Logo producten Lijst website Windows en kijk naar de lijst met compatibele routers aan uw router controleren of de compatibiliteit met Vista . Sommige van de oudere routers niet meer werken met Vista nieuwer netwerkfuncties , problemen veroorzaakt ( zie bronnen ) .
14

Gebruik de Internet Connectivity Evaluation Tool , een 10 - minuten test die zal controleren of uw router kan werken met Windows Vista 's snellere download snelheden en andere ontwikkelingen ( zie bronnen ) .
Problemen aansluiten en delen van bestanden of printers
15

Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Netwerk en internet ' en vervolgens ' Network and Sharing Center . "

Look 16 onder Delen en verkennen om er zeker van je Network Discovery op zodat kunt u de andere computers en apparaten te zien op het netwerk . Network Discovery moet een helder groen " on " knop .
17

Klik op de pijl knop aan de rechterkant als je de Network Discovery knop " Off . "Je ziet nu Netwerkdetectie uitgebreid .
18

Selecteer en klik op " Turn on Network Discovery , " en klik op ' Toepassen'. klik op ' Ga door , ' als u wordt gevraagd om bevestiging .
19

Vouw de printerdeling gebied door te klikken op de pijl knoop door " printerdeling . " Kies en klik op" Turn on printerdeling , " en op" Toepassen . "Klik op " Doorgaan . "Doorgaan dezelfde stappen voor openbare mappen delen , Media delen , alsmede elke netwerkcomputer die u wenst een verbinding .
< br >
Herhaalde Netwerk Verbroken

click 20 " Start", " Configuratiescherm", " Netwerk en internet", klik op " Netwerkverbindingen beheren " op het linkerpaneel van het venster . < br >
21

klik met de rechtermuisknop op uw netwerkverbinding en klik op ' Eigenschappen . "
22

Klik op " Doorgaan ", wanneer Vista vraagt ​​u , uw toestemming om door te gaan aanvragen .
23

Klik op " Configure " op het tabblad Netwerk .

24

Klik op het tabblad " Energiebeheer " , dan schakelt u het vinkje uit het " Laat de computer op Uitschakelen Dit apparaat naar Power Save " in en klik op "OK . " Windows Vista kunnen proberen om te besparen energie door uw adapter . wissen van het vinkje helpt om verbindingsproblemen te voorkomen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·De Definitie en betekenis van …
·Hoe kan ik meerdere Internet-v…
·Alternatieven voor de Sierra W…
·Hoe vindt u de SSID -nummer vo…
·Wat is het voordeel van draadl…
·Hoe te Cluster Een ad-hocnetwe…
·Hoe maak je een Cisco Aironet …
·Yagi antenne Specs 
·Hoe maak je een Wi - Fi Hotspo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn Cat 5 Ethernet -kabels ? 
·Hoe te IAS Kopieer Config 
·Hoe te bespoedigen een 56K modem 
·Het automatisch laden Password Protected…
·Zelfgemaakte Draadloos Internet Booster 
·Hoe te installeren Hamachi 
·Hoe om bestanden van een oude computer n…
·How to Set Up een router voor Gaming 
·Hoe maak je een computer Router Zoek 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com