Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Het gebruik van computers in Banking & Insurance
Technologie speelt een enorme rol in de moderne bank-en verzekeringswezen . Het gebruik van computers , in het bijzonder , heeft het mogelijk veranderingen met betrekking tot de manier waarop gegevens worden bewaard en transacties . Computers ook een koppeling van filialen van overal in de wereld . Communicatie -en informatie -overdracht gebeurt in een kwestie van momenten . Deze functies maken computers een uiterst waardevol instrument in het bank-en verzekeringswezen . Bankieren

Computers
zijn instrumenteel aan de manier waarop het bankwezen voert haar activiteiten . Deze technologie kunnen banken kunnen transacties en bijwerken rekeningen in real time .

Een voordeel van de bank klanten een toename gebruiksgemak . Door de koppeling van computers en geautomatiseerde vertellen machines ( ATM's) , mensen zijn in staat om hun geld op elk uur van de dag .

Online bankieren
is een ander effect van de computertechnologie op de banksector . Met online bankieren , klanten zijn in staat om rekeningen elektronisch te betalen en beheren van accounts en geld overmaken vanuit het comfort van hun eigen huis . Bovendien, computers kunnen mensen om automatische betalingen van hun bankrekeningen te plaatsen zoals nutsbedrijven en verzekeringsgroepen .
Verzekeringen

De wereld van de verzekering is gebaseerd op computers in dezelfde mate als banken . Zoals aangegeven door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics , de verzekeringssector maakt gebruik van geavanceerde computersoftware om risico's te analyseren . Geautomatiseerde acceptatiesystemen passen premies en aanbevelen voor acceptatie of ontkenning van het risico voor een potentiële klant . Met het gebruik van het internet , verzekeringsmaatschappijen zijn in staat om toegang te krijgen tot informatie die zal bepalen of ze accepteren klanten of niet .
Efficiency

Het gebruik van computers in het bank-en verzekeringswezen heeft hun processen efficiënter gemaakt . Zowel het bank-en verzekeringswezen vertrouwen op berekeningen van hun respectieve bewerkingen uit te voeren . Computers verminderen de tijd die nodig is om complexe berekeningen en laat professionals in deze sectoren veel formules berekenen tegelijk . Computers verhogen ook de efficiëntie van deze industrieën door het verminderen van het potentieel van de mens dwalen en doen van onjuiste berekeningen .
Gegevensbewaring

Zowel het bank-en verzekeringswezen vertrouwen op de bewaren van grote hoeveelheden gegevens. Computertechnologie maakt deze informatie toegankelijker en vereist ook minder hoeveelheid fysieke ruimte . Records kunnen eenvoudig worden ondersteund met computer opslag . Met de waardevolle informatie binnen de bancaire sector behouden , veiligheid is een punt van zorg . Als zodanig , banken gebruik maken van de meest moderne programma's om hackers te weren van het stelen van gevoelige gegevens .
Actuariële Wetenschappen

De verzekeringssector maakt gebruik van de actuariële wetenschap , waarop de wiskunde en wetenschappelijke redenering geldt , tot het bedrag van het risico van een potentiële klant draagt ​​bepalen . Actuarissen , die actuariële wetenschappen gelden voor het werk , vaak gebruikt geautomatiseerde spreadsheets en databases , volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics . De mannen en vrouwen in deze posities komen uit een verscheidenheid van opleidingen, zoals het bedrijfsleven of de boekhouding . Informatica is ook een waardevol diploma voor iemand die wil om dit gebied van de werkgelegenheid in te voeren . Het uitgebreide computergebruik gepaard met de ligging maakt de mate bijzonder relevant

.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Verbinding maken met een Remot…
·Ring topologie Protocol 
·Wat is een COC NCDB Data Wareh…
·Hoe Network Throughput Meet 
·Wat is de AJP protocol ? 
·Hoe maak je een DNS Connection…
·Hoe kan ik mijn computer vanaf…
·Wat er gebeurt wanneer een kno…
·Wat is een AFP -protocol ? 
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe u uw pc gebruiken als een draadloze …
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Verschillen tussen archiveren en delen o…
·Hoe maak je verbinding een 5 pin MIDI -k…
·Hoe te gebruiken Roadrunner WiFi 
·Wat is een Wi - Fi Hot Spot ? 
·Zo verbindt de Eee PC aan het Internet 
·Hoe kan ik mijn draadloze computer Link …
·Hoe op afstand bedienen van een Mac vana…
·Hoe te Ethernet bedrading installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com