Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat er gebeurt wanneer een knooppunt wordt verwijderd uit een netwerk?
Netwerk topologie en de apparatuur die u uiteindelijk te bepalen, gebruiken wat er gebeurt wanneer een knooppunt wordt verwijderd uit een netwerk . Inzicht in de resulterende keten van gebeurtenissen is essentieel, evenals wat wel of niet gebeurt kan elk ander knooppunt beïnvloeden - of een server , computer of een randapparaat - op uw netwerk . Wetende wat te verwachten geeft de informatie die u nodig hebt om knopen te verwijderen op een manier die de minste invloed op het netwerk operaties en gebruikers heeft . Topologieën

Topologie
verwijst naar zowel de fysieke en logische indeling van uw netwerk . Fysieke topologie richt zich op de rangschikking van knooppunten binnen het netwerk , terwijl logische topologie richt zich op hoe gegevensstromen van een knooppunt naar het volgende en via het netwerk . Elk netwerk heeft zowel , en beide spelen een rol bij wat er gebeurt wanneer je een knooppunt van het netwerk te verwijderen . Topologieën variëren van eenvoudige regelingen zoals Star , Lineaire bus en ring om complexe arrangementen , zoals een Mesh topologie .
Fysieke Gevolgen

Het verwijderen van een knooppunt van een netwerk verbreekt de fysieke verbinding tussen het knooppunt , de belangrijkste aansluitpunt - een hub , router of switch - en afhankelijk van de topologie , andere knooppunten in het netwerk . Als de fysieke opstelling is een directe verbinding tussen het hoofd- aansluitpunt en knooppunt , zoals in een ster of Lineaire bus topologie , het verwijderen van een node geen invloed op lopende netwerk operaties . Als het arrangement is inclusief een verbinding zowel naar de belangrijkste verbindingspunt en andere knooppunten op het netwerk , zoals in een mesh topologie , het verwijderen van een knoop zorgt ervoor dat het hele netwerk te mislukken .
Logische implicaties

het verwijderen van een knooppunt van een netwerk door het verstoren van de logische topologie heeft veel hetzelfde effect als verbreken van een fysieke verbinding . Omdat de twee topologieën zijn niet altijd hetzelfde, maar kan het effect anders . De overtredende knooppunt is meestal een netwerkknooppunt server , en het verwijderen uit het netwerk kan van alles betekenen van uitschakelt met opzet of per ongeluk , een harde schijf defect of soortgelijke katastrofisch gebeurtenis. In beide gevallen , als de server down gaat , het netwerk dat ook doet , ongeacht wat de fysieke topologie kan zijn .
Beperkende factoren

Schakel het knooppunt en verbreken een fysieke verbinding op het juiste punt te verstoren het netwerk . Met een gedeeltelijke en direct -connect netwerktopologie , zoals ster of Linear Bus , het juiste punt is op het knooppunt in plaats van de belangrijkste kabel , hub , switch of router . Het nemen van de juiste stappen voordat u een knooppunt uit een logische netwerk arrangement kan verminderen of het verkeer uitval of andere netwerk - brede verstoringen elimineren . Hoewel er geen specifieke stappen zijn afhankelijk van hoe complex het netwerk is en hoe u verbindingen tot stand , in het algemeen , betekent dit het verwijderen van circuits die beginnen of eindigen op het knooppunt , en de omleiding het verkeer vanaf het knooppunt dat u wilt verwijderen om een ​​slot op zijn dichtste verbindingsknooppunt .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Gemiddeld Network Hop B…
·UXP Protocol 
·Hoe maak je een VGA Driver Uti…
·Picture Sharing Voordelen 
·Hoe te verbinden een Mac met L…
·Hoe maak ik verbinding tussen …
·Soorten Network Solutions 
·Wat is mobiel breedband op een…
·Hoe te registreren VNC service…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
De Wireless Router maakt geen verbinding…
  Netwerken Articles
·Hoe te Internetverbindingen Swap 
·Hoe maak je een U720 Novatel Problemen b…
·Hoe te Hookup Qwest 
·Hoe te Verizon Wireless Broadband Softwa…
·Hoe je IP-adressen gebruiken 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Voordelen van VoIP 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor Links…
·Hoe Set Up Statische Routing in Linksys 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com