Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Voordelen van VoIP
Voice over Internet Protocol , beter bekend als VoIP , is telefonische dienst die werkt via een high - speed internetverbinding . VoIP kunt u telefoneren via het internet , in plaats van via telefoonlijnen zoals de traditionele telefoondienst . Hoewel VoIP is niet perfect , kan veel VoIP- gebruikers het erover eens dat de voordelen - kostenbesparingen , draagbaarheid , stem duidelijkheid en belfuncties - zijn vele . Kostenbesparingen

Kostenbesparingen
kan eventueel het grootste voordeel van het gebruik van VoIP -technologie . Omdat VoIP werkt via uw internetverbinding , is het niet de service en de betaling voor een standaard telefoonlijn nodig . MagicJack is een voorbeeld van hoe grote kostenbesparingen kunnen zijn bij het gebruik van VoIP . Volgens de MagicJack website , eerste aankoop van MagicJack kost $ 39,95 , met ieder jaar extra van dienst voor $ 19,95 . In vergelijking met AT & T's geadverteerde roepen plan voor een prijs van $ 32,99 per maand , dit getuigt van een grote kostenbesparing .
Draagbaarheid

ander voordeel van VoIP -service is de draagbaarheid . VoIP is gekoppeld aan een IP-telefoon en niet een locatie als standaard telefoonlijn, dus of u een VoIP- harde - telefoon of een gewone telefoon met een VoIP adapter gebruiken , VoIP kunt u bellen vanaf elke locatie waar sprake is van een hoog - speed internetverbinding beschikbaar . U kunt wezen " dragen " uw telefoondienst waar u ook gaat .
Voice Clarity

Stemhelderheid
is nog een ander voordeel van de VoIP-dienst . VoIP -technologie converteert analoge spraaksignalen in digitale datapakketten in real time , het verbeteren van de duidelijkheid van de twee -weg transmissie . Daarom VoIP stem duidelijkheid is zo goed als of beter dan die van de standaard telefoonlijn . VoIP is sterk afhankelijk van een high - speed internetverbinding ; . Hoe hoger de snelheid van uw internetverbinding , hoe beter uw stem duidelijkheid en kwaliteit
Features

Veel van de kostenbesparingen in verband met VoIP kan worden gevonden in functies . Traditionele telefoon bedrijven rekenen vaak voor functies zoals wisselgesprek en nummerweergave. Aan de andere kant , veel VoIP service providers zijn deze functies met service . Bijvoorbeeld , Vonage omvat meer dan 25 functies met hun VoIP-service , een aantal van hen zijn nummerweergave , wisselgesprek , three-way calling en call forwarding .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te Net2Phone VoIP Setup 
·Hoe maak je een VoIP Phone Cal…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·Hoe Get Free Telefoondienst 
·Hoe werkt een VoIP Call Werk o…
·Wat is VoIP Jitter ? 
·Hoe maak je Stuur een fax via …
·Hoe te wijzigen een BoV op een…
·Hoe maak je een Switchvox Swit…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe je DHCP Reserveringen importeren 
·LAN Network Eisen 
·Hoe zet ik een RS-232 Wireless ? 
·Hoe te verbinden Twee desktopcomputers 
·Hoe het opzetten van een thin client-omg…
·Hoe te installeren Wyse Firmware 
·Hoe het opzetten van de DNS voor WPN824V…
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe het aansluiten van twee computers op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com