Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
LAN Network Eisen
Het creëren van een lokaal netwerk wordt steeds vaker in woningen en kleine bedrijven . De basisvereisten voor een LAN zijn goedkoop hardwarecomponenten en wat software configuraties op de computers . Een thuisnetwerk wordt gebruikt om een ​​of meerdere machines combineren . Het netwerk kan zelfs uitbreiden tot draadloze , waar laptops worden gebruikt om verbinding te maken . Echter, om de LAN- setup te starten , zijn er slechts een aantal fundamentele eisen . Router of hub

router of hub zijn twee soorten hardwarecomponenten waar het verkeer wordt samengevoegd en computers zijn aangesloten . Een hub is gewoon een centraal apparaat , en de data wordt niet gefilterd . Gegevens worden uitgezonden zonder controles. Echter , een router is een meer intelligente machine die routes datapakketten en stuurt ze naar de juiste sectie van het netwerk . Routers kunnen ook worden gebruikt als firewall- bescherming tegen het internet . Omdat routers relatief goedkoop zijn geworden , worden ze de voorkeur boven hubs.
Connection Method

De twee meestgebruikte verbindingsmethoden zijn hard bedrading met behulp van ethernet kabels of met behulp van draadloze technologie . De meeste desktop- netwerken maken gebruik van Ethernet -kabels . Dit zijn goedkope producten die de netwerkkaart van de computer rechtstreeks aansluiten op de router . Draadloze technologieën worden meestal gebruikt voor laptops . Echter , een draadloos netwerk te gebruiken , moet de beheerder het opzetten van een draadloze router .
Network Cards

Netwerkkaarten
zijn hardware-componenten toegevoegd aan machines die hen in staat stellen te communiceren . Netwerkkaarten worden gebruikt in elk type netwerk . Draadloze netwerkkaarten zijn meestal geïnstalleerd met elke laptop aankoop . Echter , harde draad netwerkkaarten zijn ook beschikbaar voor deze machines . Netwerkkaarten worden ingevoegd in een sleuf op een desktop die wordt aangesloten op het moederbord van de computer . Deze zijn verbonden met de rest van het netwerk met ethernet kabels die hechten aan de achterkant van de kaart .
Operating System Setup

Het moeilijkste deel van een netwerkontwerp is het opzetten van de software en het besturingssysteem . Het besturingssysteem nodig heeft om de netwerkkaart te herkennen in de machine . Het moet een protocol geconfigureerd . De typische protocol op een netwerk is TCP /IP . TCP /IP zorgt voor een uniek adres voor het apparaat . Het besturingssysteem haalt een IP-adres van een server , of het kan in de netwerkinstellingen worden gedefinieerd .
Veiligheid

Beveiliging
is een grote zorg voor elke netwerkbeheerder . De beheerder van een klein thuisnetwerk is niet nodig om veel beveiliging te implementeren in het netwerk . De meeste thuisnetwerken zijn peer-to -peer , zodat gebruikers om bestanden te delen zonder toestemming . Grotere netwerken vereisen beveiliging . Dit wordt gedaan door het creëren van een domein en dwingt gebruikers om in te loggen op een server voor toegang tot netwerk resources .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Basic Computer Hardware & Netw…
·Hoe Network Cables Splice 
·Hoe Network Twee computers zon…
·Wat is 1P Protocol ? 
·Hoe kan ik mijn oude computer …
·Wat is een Ad Hoc netwerk? 
·Hoe kan een switch worden geco…
·Hoe het opzetten van een Secur…
·Hoe maak je een kabelbox gebru…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet Hub Build 
·Hoe maak je een Fast Ethernet switch rou…
·Hoe te openen een poort in een Westell D…
·Belang van VoIP 
·Hoe te verwijderen van een Barracuda Web…
·Wat is een Wi - Fi -adapter voor gebruik…
·Hoe te Schakel Bluetooth in HP TouchSmar…
·Hoe maak je een Ventrilo Server Setup 
·Netbook Vs . Notebook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com