Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Picture Sharing Voordelen
Sharing foto's, tekeningen , schilderijen en andere vormen van foto's met vrienden en familie is al lang een gemeenschappelijke en joviale tijdverdrijf . Met de komst van online netwerken , kunnen mensen nu hun foto's daarna met de rest van de wereld gemakkelijker dan ooit . Zoals de toeristische website resource Starting Out London notities , een overvloed aan online foto - sharing platforms bestaan ​​nu . Terwijl universiteiten en andere organisaties voeren een aantal van deze platformen , hebben anderen --- zoals Flickr en Photobucket --- geworden onafhankelijke merken . Herinneringen

Beeld sharing
, zelfs wanneer u niet via de post of in persoon worden uitgevoerd, is een geweldige methode voor het verstrekken van de permanente vertegenwoordigingen van herinneringen . Zo zal het delen van foto's van een dag op het strand of andere gelegenheid met vrienden die er waren hen in staat stellen om sterker op te hangen aan de herinneringen van dergelijke gelegenheden . Bovendien , delen van foto's kunt u bepaalde momenten delen met vrienden en familieleden die ver weg wonen , zoals het delen van de eerste vinger - schilderij project van een kind met een grootouder aan de andere kant van het land .
gemak

delen foto's
met geografisch verre verwanten gebruikt om te vragen u te betalen voor enveloppen en porto . Bovendien, als je foto's waren foto , moest je de kosten van de ontwikkeling van elk van de beelden die u wilde sturen dekken . Vandaag de dag , online foto - sharing platforms kunt u gewoon om digitale beelden direct te uploaden van digitale camera's , opslagmedia of harde schijven van computers naar een home- pagina of profiel , waar je ze dan kunt beheren . Foto beheer opties omvatten het organiseren van beelden in verschillende categorieën en bepalen welke foto's u opgemaakt voor weergave . Zoals het persbericht resource website PRLog notities , in aanvulling op het uploaden van foto's , de meeste foto - sharing platforms kunt u ook foto's uploaden en andere leden bericht op het netwerk .
Kosten < br >

Het gemak van het online delen van foto's komt op een lage prijs . In veel gevallen , het lidmaatschap van een foto - sharing netwerk is gratis . Zo zult u alleen een computer en een internetverbinding nodig om de slag te gaan . Als u van plan bent om schilderijen , schetsen en andere niet - digitale media te delen , echter , een scanner kan ook blijken een goede investering , want het zal u toelaten om die types van media om te zetten in uploadable bestanden .
Artist showcase

Volgens Starting Out London , een online foto - sharing site biedt een ideale plek voor amateur-en up - and- coming artiesten hun werk kunnen presenteren . Foto sharing laat kunstenaars om erkenning voor hun capaciteiten te verdienen zonder dat het opzetten van een galerie of op een show . De messaging mogelijkheden van online sharing platforms betekent dat de leden van het netwerk commentaren over bepaalde foto's of schilderijen kan maken en indienen van ratings .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is een Remote Access Drive…
·Het verschil tussen Web - Base…
·Soorten digitale communicatie 
·Hoe te Utorrent gebruiken Met …
·Printerdeling & Access 
·Wat is software die Ontvangt R…
·Hoe maak je een IAO Reset 
·Hoe kan ik een Linksys WCG200 …
·Methoden voor Remote Access Ap…
  Related Articles
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Voordelen van Wireless Networking 
Over File Sharing op een draadloos netwe…
Hoe het opzetten van draadloze printerde…
Bluetooth Voordelen & Nadelen 
De voordelen van een Wireless LAN 
Voordelen van Mobile Internet 
Voordelen van een draadloos computer 
De voordelen van een Bluetooth- laptop 
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up een Netgear N600 
·Wat is een Proxy -gebruiker? 
·Hoe kan ik Block Real VNC Connections ? 
·Hoe je Mac en PC Sync 
·Succesvolle Webinar Tips 
·De nadelen van Library Automation 
·Hoe maak je een Client Server computer t…
·Hoe uw eigen iGoogle Theme Ontwerp 
·Forward Error Correction Technieken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com