Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe uw eigen iGoogle Theme Ontwerp
iGoogle biedt een aangepaste Google startpagina dat e-mailberichten , weer , games en andere content afgestemd op uw interesses kan weergeven . Google biedt thema's als een visuele optie voor aanpassing die van iGoogle achtergrond , kleur en andere elementaire weergaveopties wijzigt . Als je niet van een van de beschikbare thema's , kunt u uw eigen gebruik van bestanden die zijn opgeslagen op uw computer of het web te creëren . Instructies
1

Open een webbrowser en navigeer naar de iGoogle website . Meld u aan bij uw iGoogle- pagina te bekijken . Als u nog niet hebt ingesteld uw iGoogle- inhoud , kunt u klikken op de knop " Gadgets toevoegen " om nieuwe items te plaatsen op de pagina . Kopen van 2

Selecteer de "Change thema van " koppeling ligt net boven je gadgets . Klik op ' Meer opties. " In de sectie ' Maak uw eigen thema " , klik op" Probeer nu . "
3

Klik op de " Upload een afbeelding " knop . Selecteer "Vanuit mijn computer , " " Mijn Picasa Web 's " of " Van het internet", afhankelijk van de afbeelding die u wilt gebruiken voor de achtergrond van de thema 's . Blader naar het bestand op de harde schijf of album , of zoeken naar een geschikte afbeelding in het zoekvak van Google .
4

Klik op de gewenste afbeelding en sleep het vak gewas omhoog en omlaag om de sectie te selecteren te gebruiken met het thema . Het geselecteerde gebied wordt weergegeven als achtergrond op het bovenste deelvenster van uw iGoogle-pagina . Klik op "Select " of "Upload " om verder te gaan .
5

Scroll naar beneden en klik op ' Upload een ander beeld " om meerdere foto's voor je achtergrond te kiezen . Als u meer dan een foto wilt gebruiken, de geselecteerde beelden zal de overgang in de tijd .
6

Kies een basis tint voor het thema door naar beneden te scrollen en te klikken op de " Kleurenschema " drop - down menu . Google zal gratis kleuren voor het lettertype en andere elementen automatisch te selecteren . Herhaal dit proces voor de koptekst met de " Header kleur " drop - down menu .
7

Voer de titel van de thema 's , auteur en beschrijving informatie in de desbetreffende vakken door te klikken op " Add thema details" en klik vervolgens op "Submit thema. "
8

Klik op " Accepteren " om te bevestigen en te beginnen met het thema . Als u wilt het thema beschikbaar te maken voor anderen , klik op de " Ook uw thema publiceren naar de map" vakje .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te ADAM gebruiken voor Rem…
·Hoe kan ik bekijken FTP- sites…
·Hoe maak je een dynamisch IP T…
·Hoe kan ik een discussie in Fa…
·Hoe kan ik Schakel Mijn favori…
·Hoe naar Taken synchroniseren …
·Hoe toegang SBC Global DSL Mai…
·Hoe te Traceroute Uw internetp…
·Hoe maak je een werkbalk artik…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Theorie van draadloze communicatie gebru…
·Hoe te Blacklist bcm43xx 
·Hoe om erachter te komen uw WEP voor je …
·Hoe je meer dan een computer gebruiken o…
·Hoe vindt u de beste locatie voor uw dra…
·Hoe maak je een bricked kabelmodem Recov…
·Hoe maak je een GPRS- modem installeren 
·Laser Vs . Inkjet Cost Per Kopieer 
·Hoe te vertellen als ik een draadloze in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com