Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een Wi - Fi Hot Spot ?
Een Wi - Fi- hotspot is een plaats die toegang tot internet biedt , draadloos , op Wi - Fi - enabled mobiele apparaten , zoals laptops . Wi- Fi , een afkorting voor wireless fidelity , een technologie - of , strikt genomen , een familie van technologieën - die een snelle , betrouwbare en veilige draadloze connectiviteit biedt tegen overdrachtsnelheden die gunstig in vergelijking met bekabelde netwerken . Technologie

Technisch gezien is de belangrijkste component van een Wi - Fi- hotspot is een draadloos toegangspunt of router . Een draadloze router bestaat uit radio- ontvanger en antenne , voor het verzenden en ontvangen van hoogfrequente radiosignalen van en naar de Wi - Fi -apparaten binnen een paar honderd meter , en een fysieke , bekabelde verbinding met een internet service provider . Mobiele apparaten communiceren met de draadloze router via radiosignalen in de 2,4 GHz of 5 GHz -band , of beide , en dus ook met het internet .
Huis

U kunt, uiteraard maakt u een Wi - Fi- hotspot in uw huis , zodat u en uw familie om een ​​internetverbinding tussen computers uitgerust met ingebouwde PCMCIA of USB draadloze netwerkkaarten te delen . Echter , een algemene stijging van de mobiliteit , in combinatie met de dalende kosten van Wi - Fi- apparatuur , heeft geleid tot een toename van het Wi - Fi- hotspots in de openbare ruimtes , zoals cafe's en luchthavens , om internet toegankelijkheid te bieden . Wi- Fi- toegang kan worden gratis verstrekt als onderdeel van , zeg , een promotie , maar meestal moeten de gebruikers een betaling plan van een soort te verkrijgen van een Wi - Fi-provider .
< Br > visitekaartjes,

WiFi hotspots
worden ook steeds vaker gebruikt door bedrijven , groot en klein , om gastvrijheid voor klanten zonder zorgen te maken over het vinden van een internetverbinding via de kabel en mobiele verkopers , vloer personeel , sluit boekhoudkundig en financieel personeel en leveranciers . Wi - Fi-technologie is inherent flexibel , zodat kleine bedrijven kunnen hun Wi - Fi-hotspots gemakkelijk en goedkoop te herschikken als hun behoeften dicteren . Veel grotere bedrijven hebben hun eigen draadloze lokale netwerken geïmplementeerd met behulp van Wi - Fi-hotspots . Daarnaast kan Wi - Fi-hotspots worden gebruikt om gebouwen te sluiten of om reguliere , bekabelde netwerken uit te breiden naar openbare ruimtes zoals vergaderzalen of klaslokalen .
Veiligheid

iedereen met een Wi - Fi- hotspot die hun eigen niet moeten zich bewust zijn van de risico's van onveilige , niet-versleutelde hot spots . Aansluiten op een onveilige hot spot effectief kan iedereen met een Wi - Fi-radio met elk draadloos verkeer u doorstuurt onderscheppen of te ontvangen en biedt kansen voor gewetenloze individuen om gevoelige persoonlijke gegevens te stelen . Om deze reden , worden verschillende beveiligingstechnologieën , zoals Wi - Fi Protected Access ( WPA ) en Wireless Protected Setup ( WPS ) meestal gebruikt om ongeautoriseerde toegang te voorkomen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Bluetooth draadloze technologi…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe Set Up Network Share Defin…
·Ad Hoc Netwerk Help 
·Hoe u uw computer Maak een Wir…
·Zelfgemaakte WLAN Spectrum Ana…
·Hoe kan ik een draadloze adapt…
·Remote Access Gereedschap 
·Verbinding maken met draadloos…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe u uw personeel Internet Usage Monito…
·Hoe je Netwerk Printers geïnstalleerd o…
·Hoe Hook Up een Ethernet -kabel aan op e…
·Hoe je Direct Connect Twee Laptops voor …
·Hoe te verbinden DSL Wireless voor Thuis…
·Hoe te Stroomschema voor een Accounting …
·Hoe te Emerging Technology Trends Onderz…
·Wat is een IP Header ? 
·Hoe te versturen Mijn muziek naar een an…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com