Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je VNC veiliger te maken
Virtual Network Computing ( VNC ) is een netwerkprotocol waarmee je naar een computer via het internet of een lokaal netwerk te controleren . VNC heeft geen degelijke beveiliging ingebouwd in zijn ontwerp ; uw wachtwoord wordt versleuteld wanneer u verbinding maakt met een externe computer , maar een aanvaller met toegang tot hetzelfde netwerk kunnen gebruiken networking tools te breken in de verbinding . U kunt verschillende maatregelen nemen om de veiligheid van uw VNC -verbinding te verbeteren . Instructies
1

Vermijd het gebruik van draadloze netwerken , hetzij van de computer die u gebruikt om verbinding te maken met de VNC -enabled computer (de VNC -server ) , of op het netwerk waarop die computer gebruikt . Een bekabelde verbinding beperkt het aantal mensen die toegang hebben tot het netwerk en zorgt ervoor dat ze de fysieke toegang tot de locatie moet hebben. Een draadloze verbinding , echter , kan iedereen binnen het bereik van het toegangspunt om uw netwerkverkeer mogelijk te kijken . Kopen van 2

Wijzig de VNC wachtwoord op de VNC -server op een regelmatige basis . De meeste VNC- server software ( die wordt uitgevoerd op de computer waarmee u verbinding ) deelt een wachtwoord onder alle inkomende gebruikers . Veranderen dit wachtwoord zorgt ervoor dat als het per ongeluk wordt gedeeld of gestolen is , zal u het venster waarin een aanvaller kan toegang krijgen tot de computer te beperken .
3

Controleer de VNC server logs om te bepalen of al de inkomende verbindingen zijn geautoriseerde gebruikers . ( . Werkwijze dit te doen zal variëren afhankelijk van welk VNC server software wordt gebruikt ) deze stammen moet de tijd de verbinding begonnen bevatten , de lengte van de verbinding , en het Internet Protocol adres van de verbinding met de server , die informatie kan helpen bepalen of alle inkomende verbindingen werden goedgekeurd .
4

Verander de poort die door de VNC -server te luisteren naar inkomende verbindingen van de standaard 5900 . Een poort is het internet " kanaal " wordt gebruikt door de Internet-verbinding om te bepalen welke dienst wordt gevraagd , bijvoorbeeld , is de meeste webverkeer uitgevoerd via poort 80 . Via poort 5900 aanvallers de mogelijkheid om de VNC-server scannen en denk dat dat een VNC verbinding beschikbaar is . Veranderen van de poort maakt het moeilijker voor een aanvaller om een ​​verbinding te starten .
5

Maak een Virtual Private Network ( VPN ) . Een VPN creëert het equivalent van een lokaal netwerk via een internetverbinding kanaal , en versleutelt al het verkeer dat plaatsvindt op dat kanaal . Dit voorkomt netwerk aanvallers , draadloos of bedraad , van het bekijken van de informatie die tussen u en de VNC -server . Er zijn vele methoden van het maken van een VPN-verbinding , met inbegrip van hardware of software op het netwerk van uw VNC -server , of via een derde partij VPN provider .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Reverse DNS toe aan DNS…
·Hoe te Beeg.Com Block 
·Waarom zou een Administrator G…
·De aard van de Internet Networ…
·Hoe kan ik een Intrusion Detec…
·Tekst Symboliek 
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Hoe maak je een netwerkschijf …
·Waar vind ik Proxy websites ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·CCP Protocollen 
·Hoe maak je een router voor P2P netwerke…
·Hoe te Past Website Filters op School en…
·Hoe maak je een VPN Laat Via een Windows…
·Hoe kom ik erachter te Wat Domain Contro…
·Hoe een computer te controleren op een R…
·Hoe te versturen via een externe SMTP -s…
·Hoe maak je Receptie op een Wireless Del…
·Hoe maak je een Password Reset op een Ne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com