Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De aard van de Internet Network setups
Het hebben van toegang tot een internet -netwerk is van vitaal belang in de huidige snelle maatschappij voor het vervullen van on - the- go taken zoals het plannen last-minute zakelijke bijeenkomsten en communiceren tijdens noodsituaties . Verschillende soorten beveiligde , Internet -netwerken bestaan ​​om voor deze mededeling . Internet -netwerken maken gebruik van een verscheidenheid van draadloze signalen , fysieke bekabelde verbindingen en hardware-apparaten om de connectiviteit doelen te bereiken . Local Area Network

The local area network ( LAN ) verbindt meerdere computers en apparaten met elkaar via een bekabeld of draadloos ( WLAN ) betekent . Kleine kantoorgebouwen - ervan uitgaande dat er geen andere bijkantoren - van oudsher zowel een WAN of WLAN voor Internet connectiviteit . Huizen , bibliotheken en andere kleine geografische gebieden gebruiken lokale netwerken om werkstations met elkaar te verbinden en te delen op het internet . Lokale netwerken bieden een hogere overdrachtssnelheden vergelijking met andere soorten netwerken .
Wide Area Network

Een wide area network ( WAN ) is een internet -netwerk dat een groot overspant geografisch gebied , zoals een stad of zelfs een land . Dit type netwerk maakt gebruik van een verscheidenheid aan communicatiemiddelen om internetconnectiviteit te implementeren . Telefoonlijnen van mobiele diensten en andere telecommunicatielijnen worden gebruikt bij de constructie van een WAN . Deze techniek is minder duur dan andere middelen om grote geografische gebieden verbinden en biedt meer bandbreedte ook. Diensten, zoals Clearwire gebruik WAN -technologie om internet-netwerk opties te bieden aan bedrijven en organisaties .
Metropolitan Area Network

Metropolitan Area Networks
( MAN's ) zijn kleiner Internet netwerken dan een WAN , maar groter dan een LAN . In feite , een MAN sluit diverse LAN's samen in plaatsen zoals universiteiten , maar het internetnetwerk niet verder reiken dan de stad of de gemeentegrenzen . Een grootstedelijk gebied netwerk gebruikt apparaten, zoals routers , hubs en switches aan zijn internet-netwerk uit te breiden .
Personal Area Network

Een persoonlijk netwerk ( PAN ) wordt gebruikt door een persoon reikt tot slechts ongeveer 30 voet in de meeste gevallen . Dit netwerk maakt verbinding tussen computers , printers , spelcomputers , mobiele telefoons en andere mobiele apparaten . Dit kleine internet-netwerk gebruik maakt van Bluetooth , infrarood , FireWire- en USB -aansluitingen , afhankelijk van de vraag of de PAN is van een bekabeld of draadloos constructie .
Virtual Private Network

Bedrijven
die moeten vestigingen en bedrijven die werk-from -home medewerkers gebruiken gebruiken virtual private networks (VPN ) aan de vennootschap van eigen prive intranet breiden - een access - netwerk met beperkte toegang . Deze vorm van internet-netwerk maakt gebruik van een speciale VPN -router in combinatie met software om een ​​soort virtuele tunnel maken via het World Wide Web . De meeste VPN- netwerken gebruiken ook beveiliging en encryptie technologie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat betekent het om iemand onl…
·Hoe u op een draadloos interne…
·Hoe kan ik Internet Speed ​​Be…
·Hoe je DNS Name Resolution Tes…
·Internet Speed ​​Issues 
·Hoe te SSL inschakelen in de P…
·Hoe maak je een Open Proxy Ser…
·SonicWall ViewPoint Eisen 
·Een beschrijving van overwinni…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een beheerderswachtwoord wij…
·De Ethische verantwoordelijkheden voor n…
·Hoe maak je een thuisnetwerk instellen d…
·Hoe kan ik een ADSL-modem verbinding 
·Hoe je je draadloos internet sneller te …
·De voordelen van een ISO-image 
·Patchbay Basics 
·USB Wireless Mouse Problemen met 
·Hoe te vertellen als mijn draadloze NIC …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com