Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Patchbay Basics
Als er een grote hoeveelheid apparatuur moet worden aangesloten , een patch bay kan snel opruimen van de rommel die door de verschillende kabels . Patch baaien , die zijn ontworpen om het aansluiten van een groot aantal apparaten veel gemakkelijker worden algemeen gebruikt met computernetwerken en opnamestudio's . Basic Concept

Als een opname faciliteit of computer netwerk groeit , het aantal afzonderlijke componenten die moeten worden aangesloten toeneemt . Handmatig aansluiten en loskoppelen van een apparaat in een andere wordt tijdrovend en onpraktisch . Een Patch Bay biedt een centraal punt voor alle apparatuur aansluiting .
Functie

Alle elektronische apparatuur heeft verbindingen die het signaal in te brengen en stuurt het signaal uit . Een Patch Bay bestaat uit een rij aansluitpunten verdeeld in -en uitgangen . Het Patch Bay maakt verbindingen tussen componenten kunnen worden verricht bij de Patch Bay in plaats van rechtstreeks tussen de componenten. Met andere woorden , wordt alle apparatuur nu aangesloten op de Patch Bay , en de Patch Bay wordt gebruikt om de verbindingen tussen afzonderlijke apparatuur. U sluit het ene apparaat naar het andere door het gebruik van patchkabels . Deze kabels zijn ontworpen voor de korte afstanden tussen de ingangs-en uitgangszijde van de pleister verwisselt, gebruikt tussen meerdere patch baaien . Verbindingen worden gemaakt door het inpluggen van de patch -kabel van de uitgang van een component in de ingang van een ander apparaat . Patch bays moeten duidelijk worden geëtiketteerd , zodat de gebruiker kan onderscheiden welke aansluitpunt gaat naar wat stuk van de apparatuur .
Soorten

Het type Patch Bay gebruikte afhankelijk van de aard van de componenten verbonden . Bijvoorbeeld , audio patch bays gebruiken kwart - inch hoofdtelefoon of drie - pin XLR aansluitingen . Video patch bays gebruiken S - Video , RCA , HDMI of SDI -kabels om video versnelling uitgerust met een van deze typen aansluiting verbinden . Computernetwerken gebruik maken van CAT - 5 patch bays . Sommige patch bays accepteren ruwe draadverbindingen die geen gebruik maken van een bepaald type verbinding en kan worden aangepast aan verschillende doeleinden .
Alternatieven

Zelfs patch bays kunnen worden onpraktisch voor grote installaties die honderden componenten nodig een aantal mogelijke aansluitingen hebben . Het alternatief voor een Patch Bay is een matrix router . Matrix routers werken op dezelfde wijze als een Patch Bay , maar in plaats van de opdracht door mechanische bewegingen een patch kabel de verbinding vindt plaats via de interne circuits van de router . Deze verbindingen kunnen op afstand worden bediend door een computer of afstandsbediening . Matrix router control software biedt de flexibiliteit van het veranderen van routing opdrachten volgens een vooraf ingesteld schema.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·How to Set Up een VNC server o…
·Hoe te verzenden Ping Test in …
·Hoe Printer toevoegen aan een …
·Hoe te Gedeelde mappen beveili…
·Wat is een gecentraliseerd net…
·Hoe maak ik verbinding een Net…
·Hoe controleert de firmware ni…
·Hoe doet u mee NetMeeting 
·Hoe te verbinden het WAN en Vo…
  Related Articles
Wireless Network Security Basics 
De basis voor het opzetten van een draad…
VoIP Basics 
Voice Over IP Basics 
Wireless Router Basics 
Studiegids voor Routers & Routing Basics…
Netwerken met hardware 
Gegevensoverdracht Basics 
Basis van Kerberos 
  Netwerken Articles
·Hoe de Ping in Battlefield 2 
·Hoe snelheid van een Wireless LAN 
·Hoe u Windows Proxy 
·Hoe een IP-adres te blokkeren van mijn R…
·Informatie over de Apple AirPort Goedere…
·Hoe maak je Voeg een Linksys WRT54G een …
·Hoe maak je een verborgen SSID vinden 
·Hoe te Password Recovery gebruiken op Fo…
·4 basistypen van Computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com