Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Informatie over de Apple AirPort Goederen
Als van publicatie , Apple biedt drie verschillende AirPort draadloze routers . De AirPort Express , AirPort Extreme en Time Capsule al bieden zowel bekabelde en draadloze netwerkfuncties , terwijl sommige bieden ook unieke extra functies . Terwijl ze zijn gemaakt door Apple en zijn ontworpen om te werken met Apple- computers , tablets en apparaten , ze werken ook met andere besturingssystemen en niet-Apple mobiele apparaten . Features gemeenschappelijke

Elke aandelen Apple AirPort-apparaat een aantal relatief high- end gemeenschappelijke kenmerken . Vanaf de publicatie , zij allen steun Wireless - N netwerken op snelheden tot maar liefst 300 Mbps , of megabits per seconde . Apple bouwt ook dual - band radio's in elk AirPort router , zodat u zowel de 2.4 - en 5.0 - GHz banden gebruiken . Elke AirPort router
AirPort Express

AirPort Express ondersteunt maximaal 50 gebruikers op zowel lokale als gast -netwerken , en kan verdubbelen als een printserver voor een aangesloten USB -printer . is de kleinste en goedkoopste aanbod van Apple . Naast een internetverbinding draadloos delen , kan het ook ondersteuning voor maximaal twee bedrade apparaten met snelheden tot 100 Mbps . U kunt de AirPort Express ook gebruiken als een range extender voor een netwerk dat via een AirPort Extreme of Time Capsule router loopt . In tegenstelling tot andere AirPort apparaten , de Express dient ook als een AirPlay-apparaat , zodat u een paar luidsprekers aansluiten op het en stuur muziek om het via iTunes .
AirPort Extreme
< br >

AirPort Extreme is de top - of-the -line netwerk -only , router van Apple . Naast de Wireless - N , het ondersteunt ook Wireless - ac -verbindingen , die zo snel als 1.3 Gbps kan zijn . De bedrade router gedeelte van de Extreme bevat vier poorten die ondersteuning bieden voor Gigabit ethernet snelheden . De USB-poort aandelen harde schijven alsook printers , zodat u het in een Network Attached Storage of NAS , apparaat .
Time Capsule

Time Capsule is vergelijkbaar AirPort Extreme , maar met twee belangrijke verschillen . Ten eerste kan het ook dienen als een range extender voor een netwerk gehost door een andere Time Capsule of AirPort Extreme router . Ten tweede , naast het kunnen dienen als een NAS met een aangesloten station , het heeft ook een ingebouwde harde schijf tot 3TB . Hoewel elke computer op het netwerk moet in staat zijn om zijn bestanden , OS X-computers die verbinding maken met het kunt gebruiken voor automatische back-ups met Time Capsule van Apple .
Versie Disclaimer

de informatie in dit artikel is van toepassing op AirPort- familie van Apple als van juni 2013. De beschikbare apparaten en hun specificaties kunnen veranderen in de toekomst .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je draadloos versture…
·Hoe maak je een Wireless Chann…
·Hoe weet u wanneer een Vonage …
·Linksys Wireless B Routebeschr…
·Hoe te Schakel de draadloze sw…
·Hoe uw laptop Maak een Wireles…
·Hoe de draadloze instellingen …
·Hoe maak je een Signal Booster…
·Waarom is mijn Toshiba Wireles…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
  Netwerken Articles
·Proxy Switcher Tutorial 
·Hoe de Microsoft Virtual PC Network Prob…
·Network Communication Devices 
·Hoe om verwijderde accounts herstellen 
·Wireless Network Adapter Cards : Hoe wer…
·Wat is Cisco EMS Secure Access 
·Hoe te Connect 3 pc 
·Hoe te Faces op Facebook Messenger Zorg 
·Hoe kan ik een e-mailadres maken op IMVU…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com